NAPRED POKRILA "SRAMOTU", A O POZADINI NI NE RAZMIŠLJA: Lepotica zanjihala kukovima, a o onome što je ISPALO još se priča (VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

09.01.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaka bi volela da izgleda ovako.

NAPRED POKRILA "SRAMOTU", A O POZADINI NI NE RAZMIŠLJA: Lepotica zanjihala kukovima, a o onome što je ISPALO još se priča (VIDEO)

Foto: Instagram video/virginiasanhouse

Zvezda iz Venecuele je Virdžinija Sanhaus koja je sa samo 24 godine postala popularna na više društvenih mreža. Zvezda je kako na Instagramu tako i na TikToku, a mnogobrojni korisnici oduševljeni su sadržajem koji ona deli sa njima.

Na svojoj stranici ona promoviše modu, ples, trening i zdravu ishranu. Posebno se istakla svojim fizičkim izgledom, ali i neospornom lepotom na kojoj joj mnoge zavide. Nema mnogo podataka o tome čime se bavila, ali u svemu su joj velika podrška i pomoć bili roditelji. Njen otac je biznismen, a majka domaćica koja se retko pojavljuje u videima koje objavljuje. Ipak, ona ponekad odluči da pruži podršku ćerki.

Iako se ne libi da pokaže malo više, ovoga puta nijedna granica nije ni postavljena. Lepotica je obukla viralnu haljinu, ovoga puta u zelenoj boji. Grudi joj je držala samo tanka tračica dok se sa strane haljine jasno videlo da nema donji veš.

Foto: Instagram video/virginiasanhouse

Virdžinija pleše u zavodljivoj haljini

Izrez do kukova pokazao je zaobljenu zadnjicu i vitke noge koje su posledica posvećenih treninga i zdrave ishrane koju promoviše na svojim nalozima.

Kada se okrenula pokazala je i gola leđa. Svoju tačku plesala je u sandalama iste boje kao i haljine.

Malo je reći da su oni koji je prate na mrežama oduševljeni njenom plesnom tačkom, ali i fizičkim izgledom koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

"O moj Bože", "Ti si savršena", "Kako si samo lepa", "Predivna i prelepo igraš", pisali su joj ispod videa koji je podelila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading