TEK OPERISANA DŽEHVA TRPI TORTURU! Momentalno zaustavila "hajku" protiv nje, Goca je ne ispušta iz vida!

Autor:

Zabava

12.01.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović neprestano trpi napade, rešila da "hejterima" napokon stane na put.

TEK OPERISANA DŽEHVA TRPI TORTURU! Momentalno zaustavila "hajku" protiv nje, Goca je ne ispušta iz vida!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Pevačica Teodora Džehverović nedavno je prošla kroz tešku operaciju na Badnje veče, kada je hitno hospitalizovana zbog puknute ciste na jajniku. Nakon napuštanja bolnice, Teodora je svojim pratiocima na društvenim mrežama otkrila ko je bio uz nju tokom ovog izazovnog perioda - njena majka Džehva.

Naime, muzička zvezda na Instagramu je objavila snimak na kojem se vidi njena majka kako brine o njoj, izražavajući zabrinutost zbog Teodorinog zdravlja.

- Četiri si popila, a juče sam ti rekla da popiješ jednu. Lažeš bre, samo kupuješ tablete, a ne piješ - ljutila se mama Džehva, dok se Teodora smejala u pozadini.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Teodora Džehverović

 

Inače, pevačica nije krila svoje oduševljenje majčinom pažnjom, nazivajući je "klasičnom kevom" uz osmeh. Međutim, kako je kasnije istakla

- Ljudi koji posećuju hiperbarične komore se "kunu" u njih. Ja sam odlučila da krenem kako bih se što pre oporavila od operacije i kako bi mi rane što pre zarasle, ali je inače mnogo dobra za razne probleme - napisala je pevačica u okviru svoje objave, a zatim i podelila "selfi" sa maskom za kiseonik na svom licu.

Gordana se ne odvaja od operisane ćerke, a mala Džehva je sada podelila uznemirujuću fotografiju, odnosno poruku, koju je dobila od "hejtera" preko Instagrama, gde se uglavnom oglašava i komunicira sa fanovima. 

- Da li idete kada kod Dorotee? (Gocina unuka) - stigla je Teodori poruka.

- Nikada, gospođo, zašto bismo? Zašto bih ikada išla kod svoje bratanice, a moja majka kod unuke? Nekad kad poraste, možda se upoznamo, ako nam dozvole brat i snajka - odgovorila je Teodora, kroz ironiju.

Republika

Foto: Instagram

Teodora Džehverović, Instagram

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading