DŽEHVA DOBIJA STRAVIČNE PRETNJE: Iznela jezive detalje uznemiravanja, prolazi kroz pakao!

Autor:

Zabava

13.12.2023

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Teodore Džehverović je otkrila kroz kakav pakao porodica prolazi.

DŽEHVA DOBIJA STRAVIČNE PRETNJE: Iznela jezive detalje uznemiravanja, prolazi kroz pakao!

Foto: M.M./ATAImages, Dragan Kadić

Teodora i Goca

Majka Teodore Džehverović, Goca Džehverović, nedavno je javno progovorila o svom bivšem zetu Anđelu Rankoviću, iznoseći i detalje o uznemiravanju koje je njena porodica doživela. Goca, koja je jednako poznata i aktuelna kao i njena ćerka Teodora, istakla je da je češće prisutna u medijima nego njena ćerka.

U jednoj emisiji je otkrila da joj popularnost ponekad može biti naporna i rizična, posebno nakon što su stizale pretnje za njenu unuku koja ima manje od godinu dana. Ona je istakla da je uverena kako iza tih pretnji stoje neostvareni hejteri i zlobnici koji ne praštaju uspeh Teodore.

Republika

Foto: Dragan Kadić

Gordana Džehverović

 


Goca je otkrila da je šokirana izjavom jedne devojke koja je uputila pretnje smrću njenom unučetu putem lažnog profila, dok su njena porodica bila na putovanju. Istakla je da je to samo jedan od primera uznemiravanja koje doživljavaju, te da veruje da su ti napadi motivisani ljubomorom i zavišću prema uspehu Teodore. Goca je naglasila da je učila svoju ćerku da iskoristi svoj talenat i da se ne obazire na negativne komentare, te da je Teodora uspešno primenila ove savete.

Uz to, Goca je pomenula i sumnje u vezi sa nedavnim paljenjem automobila Takija Marinkovića, izražavajući sumnju da je i taj incident deo zlonamernog delovanja. Sa druge strane, javnost je upoznata i sa sumnjama Maca Diskrecije koja tvrdi da postoji mogućnost da se Taki upleo u opasne poslove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading