OBRADOVIĆ MOŽE DA ODAHNE! Odlične vesti za Partizan!

Autor:

Sport

13.12.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana u 14. kolu Evrolige gostuju Žalgirisu

OBRADOVIĆ MOŽE DA ODAHNE! Odlične vesti za Partizan!

Foto: Starsport

Trener Partizana Željko Obradović

Poslednjih dana pehovi su u velikoj meri zadesili ekipu Partizana. Pred gostovanje u Litvaniji, najtrofejniji evropski trener Željko Obradović suočio se sa brojnim problemima, a poslednje su bile vezane za bolesne Džejmsa Nanelija i Zeka Ledeja.

Navijače kluba iz Humske zabrinula je informacija da je tandem sjajnih Amerikanaca u utorak preskočio redovni trening, ali obojica su se ovog jutra pojavila na aerodmoru i uputila se sa ekspredicijom na put.

Istovremeno, sa koferom u rukama na aerodromu „Nikola Tesla“ pojavio se i Ognjen Jaramaz, koji je povredio zglob na nozi u ponedeljak u duelu AdmiralBet ABA lige protiv Studentskog centra, pa je i njegovo učešće u "Žalgirio areni" pod znakom pitanja.

Republika

Foto: Starsport

Džejms Naneli i Zek Ledej

Utakmicu u „Žalgirio areni“ preskočiće od ranije odsutni Uroš Trifunović, koji bi uskoro trebalo da sde vrati u pogon, Frenk Kaminski i Aleksa Avramović.

Partizan je šesti u Evroligi sa učinkom 7-6, a litvanski velikan 14. sa 5-8.

Utakmica u Kaunasu na programu je u četvrtak u 19 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading