PARTIZANU NEMA KO DA IGRA: Željko Obradović u AGONIJI pred NAJTEŽE gostovanje!

Autor:

Sport

12.12.2023

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli će put Litvanije u znatno oslabljenom sastavu..

PARTIZANU NEMA KO DA IGRA: Željko Obradović u AGONIJI pred NAJTEŽE gostovanje!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana gostuju Žalgirisu u Kaunasu u četvrtak od 19.00 u 14. kolu Evrolige izrazito oslabljeni.

Ognjen Jaramaz nije trenirao i sigurno neće igrati protiv litvanske ekipe usled povrede koju je zadobio na meču sa Studentskim centrom.

Aleksa Avramović i Frenk Kaminski su od ranije van stroja, i dok prvog čeka duža pauza, drugi bi trebalo da bude u stanju da pomogne ekipi vrlo brzo.

Ono što može da uznemiri navijače Partizana jeste izostanak Džejmsa Nanelija i Zeka Ledeja sa treninga. Povodom novih pehova govorio je trener Željko Obradović.

- Što se nas tiče ima problema u odnosu na jučerašnju utakmicu. Ognjen neće trenirati, kao i Zek i Džejms. Nadam se da će nas biti 8-9 na treningu. Da probamo na takav način da se pripremimo, pa ćemo videti sutra u kakvom stanju mogu da budu ti igrači i da li ćemo eventualno da dobijemo utakmicu - rekao je najtrofejniji evropski stručnjak. 

Foto: Starsport

Zek Ledej protiv Studentskog centra

Dva Partizanova Amerikanca su dobila dopuštenje da propuste trening iz predostrožnosti, ali trener crno-belih nije u potpunosti potvrdio njihov nastup. 

Željko je govorio i o ekipi Žalgirisa za koju je imao samo reči hvale.

- Svako naredno gostovanje je najteže. Tako je ovog puta. Tim koji izvanrednu odbranu, koji ima jasne ideju kako i gde da napadne. Imaju ogromnu energiju, kako u odbrani tako i napadu. Sigurno će biti teška utakmica, hala uvek ispunjena do poslednjeg mesta - rekao je Obradović.

Partizan se nalazi na šestom mestu na tabeli Evrolige sa sedam pobeda i šest poraza dok je Žalgiris 14. sa pet pobeda i osam poraza. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading