HIT NAD HITOVIMA! Mališan napisao sastav o Željku Obradoviću! Učiteljica je OVAKO reagovala!

Autor:

Sport

08.12.2023

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najtrofejniji evropski stručnjak našao se u sveskama za osnovnu školu.

HIT NAD HITOVIMA! Mališan napisao sastav o Željku Obradoviću! Učiteljica je OVAKO reagovala!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Dolaskom Željka Obradovića na klupu Partizana, krenuo je i procvat kluba iz Humske. Rekorder po broju osvojenih Evroliga je najpre u klupske vitrine vratio šampionski prsten AdmiralBet ABA lige, dok je u prvoj sezoni crno-bele doveo do Top 8 u najelitnijem klupskom takmičenju.

Već ove crno-beli su još bolji, u odnosu na isti period prošle sezone, pošto se nalaze u borbi za četvrto mesto evroligaške tabele.

Zato i ne čudi što je mnogo dece zavolelo rad i delo popularnog Žoca, a jedan od njih je napisao divan sastav posvećen treneru Partizana.

Mališan je napisao sastav na temu "Moj omiljeni junak iz knjige".

 

 

 

- Knjiga o kojoj ću pisati je drugačija od ostalih knjiga. Sadrži hroniku KK Partizan i zove se "Povratak šampiona". Moj junak se nalazi u ovoj knjigi i zove se Željko Obradović, a nadimak mu je Žoc. On je trener košarkaškog kluba Partizan. Sa klubom je postigao velike rezultate. Pravo ime mu je Želimir. Rođen je u Čačku. Trenutno je najuspešniji evropski trener. Moj tata i ja ne propuštamo nijednu utakmicu omiljenog kluba, naročiko ako se igra u Beogradu. Želja mi je da upoznam Željka Obradovića i nadam se da će mi se želja ispuniti - napisao je ovaj dečak, a od svoje nastavnice dobio je ogromnu peticu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading