STIGLE NOVE INFORMACIJE O POVREDI AVRAMOVIĆA! Konačno LEPA vest! Grobari mogu da ODAHNU!

Autor:

Sport

08.12.2023

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Partizana povredio se u meču protiv Armanija.

STIGLE NOVE INFORMACIJE O POVREDI AVRAMOVIĆA! Konačno LEPA vest! Grobari mogu da ODAHNU!

Foto: Starsport

Partizan je u 13. kolu Evrolige maestralnim preokretom ubedljivo pobedio Armani rezultatom 82:69, iako je tokom prvog poluvremena gubio čak 15 poena razlike.

Meč je, ipak, ostao u senci teške povrede Alekse Avramovića, zbog koje je reprezentativac Srbije sa suzama u očima napustio parket.

Trener Željko Obradović otkrio je na konferenciji za medije da je sjajni bek doživeo prelom noge, što je ražalostilo celu košarkašku javnost, budući da je Avramović u prethodnom periodu često bio "meta" teških povreda. 

Foto: star sport

Aleksa Avramović

Dan kasnije usledile su i detaljne analize, a kako saznaje "Sport Klub", Aleksa neće morati na operacioni sto! U klubu iz Humske se nadaju da će Avramović u tim vratiti u prvom delu februara, odnosno pred završnicu Kupa Radivoja Koraća i najvažnije mečeve u Evroligi i AdmiralBet ABA ligi.

Iskusni bek (30 godina) ove sezone u Evroligi prosečno beleži 8.1 poen, 1.7 skokova, 1.8 asistencija i 0.6 ukradene lopte.

Regionalni šampion u sledećem kolu najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja gostovati Žalgirisu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading