NEMA VREMENA ZA ODMOR: U Grabovcu su svi ozbiljno shvatili situaciju u kojoj se nalaze!

Autor:

Sport

08.12.2023

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne ide se u zonski rang bez napornog i konstantnog rada!

NEMA VREMENA ZA ODMOR: U Grabovcu su svi ozbiljno shvatili situaciju u kojoj se nalaze!

Foto: FK Sinđelić Grabovac

U Grabovcu se u poslednje tri godine igra "turbo fudbal", što se vidi i po rezultatima, Sinđelić je izborio dve uzastopne promocije u viši rang, a na pola puta je da to ponovi i u aktuelnoj sezoni.

Republika

Titulu jesenjeg prvaka Pomoravske okružne lige Sinđelić je osvojio nakon učinka od 12 trijumfa, tri remija i dva poraza, sve to je bilo dovoljno za prvo mesto i prednost u odnosu na prvog pratioca od dva boda. Što se tiče utakmica u kojima nisu osvojeni bodovi, obe su zabeležene na gostovanjima, prvom pratiocu Budućnosti iz Milive (3:2) i Moravi (Ribare) koja je slavila sa 6:3. 

"Iks" je na semaforu stajao tri puta, dva puta na gostovanjima, Partizanu i Dragocvetu, dok je pred svojim navijačima ekipa jedini put ostala bez celog plena kada je u Grabovcu gostovao Rudar (Senjski Rudnik), tada je meč završen rezultatom 2:2.

Republika

Foto: FK Sinđelić Grabovac

Proslava jesenje titule

Sastav iz Grabovca je po broju postignutih golova u ligi ubedljivo prvi, mrežu rivala su tresli u 78 situacija na 17 mečeva, što je u proseku 4.5 gola po utakmici. Prvi sledeći tim po broju datih pogodaka je Dragocvet sa 49. 

Iako je trenutno na snazi zimska pauza, fudbaleri Sinđelića već su krenuli sa treninzima na parketu, i to se po slici koja je osvanula na društvenim mrežama može videti da su prisutni u velikom broju. Po svemu prikazanom, ozbiljno je ceo sportski kolektiv iz Grabovca shvatio situaciju u kojoj se nalazi, i izgleda da će na proleće još jače krenuti put istorijskog plasmana u zonski rang.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading