OSUMNJIČENI ZA UBISTVO MALE VANJE NA METI DRUGIH ZATVORENIKA: Psuju ih, dozivaju i kuckaju po rešetkama!

Autor:

Hronika

08.12.2023

20:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

edini među njima, koji nije priznao krivicu ili povezanost sa bilo kim od ostalih osumnjičenih, uključujući i Palevskog-Palčo, je otac Aleksandar Đorđevski.

OSUMNJIČENI ZA UBISTVO MALE VANJE NA METI DRUGIH ZATVORENIKA: Psuju ih, dozivaju i kuckaju po rešetkama!

Foto: Shutterstock, Društvene mreže

Četvorica osumnjičenih za kidnapovanje Vanje Gjorčevske i Panča Žežovskog, koji su pritvoreni i nalaze se u zatvoru „Skoplje” u Šutki, suočavaju se sa revoltom ostalih pritvorenika, saznaje „Skoplje1”.

Svaki put kada ih izvedu i dovedu u zatvor, vide se kroz prozore, a zatvorenici ih dozivaju, kuckaju po rešetkama, psuju ih. Potvrdu o tome zatražili su od direktora zatvora Filipa Andova, koji nije ni potvrdio ni demantovao.

On samo ističe da je bezbednosna situacija pod kontrolom. Takođe je istakao i da je pristup četvorici osumnjičenih ograničen.

- Oni su odvojeni od ostalih pritvorenika i zatvorenika. Ni svi zatvorski službenici nemaju pristup svojim prostorijama. Ulazite sa posebnim karticama, koje drže određeni čuvari. Oni se kontrolišu konstantno, s obzirom na stepen kriminala, i u skladu sa protokolima i zakonima - kaže Andov za „Skoplje1“.

Zatočenici i zatvorenici iz Šutke zgroženi su dvostrukim ubistvom. Trojica od četvorice osumnjičenih koji se nalaze u istom zatvoru priznala su krivicu. Tužilaštvu i policiji su priznali svoje uloge. Ukazali su i na Ljupča Palevskog-Palco kao organizatora i izvršioca gnusnog dela.

O tome su izvestili i istražni organi. Jedini među njima, koji nije priznao krivicu ili povezanost sa bilo kim od ostalih osumnjičenih, uključujući i Palevskog-Palčo, je otac Aleksandar Đorđevski. Tvrdi da nikoga ne poznaje, niti je ispričao putanju kretanja ubijenog Vanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading