VOZAČU VANJINOG UBICE PRODUŽEN PRITVOR DO 30 DANA: Nakon jezivog dvostrukog ubistva Stefan pomogao Palevskom da pobegne!

Autor:

Hronika

07.12.2023

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dimkovski je vozio Palča na relaciji Beograd-Bugarska-Turska, pa se vratio u Makedoniju. Uhapšen je na granici.

VOZAČU VANJINOG UBICE PRODUŽEN PRITVOR DO 30 DANA: Nakon jezivog dvostrukog ubistva Stefan pomogao Palevskom da pobegne!

Foto: Facebook

Stefanu Dimkovskom, osumnjičenom da je pomagao Ljupču Palevskom-Palču, koji ga je iz Beograda preko Bugarske prevozio u Tursku, a posle ubistva Vanje Gjorgevske i Pančeta Žežovskog iz Velesa, produžen je pritvor, saznaje „Skoplje1” iz sudskih izvora.

Sudija Krivičnog suda smatra da može biti nedostupan tokom istrage, ali i uticati na svedoke i lica koja imaju saznanja. Dakle, Dimkovski će ostati u zatvoru "Skoplje" u Šutki.

On je svedočio pred sudijom nekoliko sati. I on i njegov advokat protivili su se toj meri. Pre ulaska u sud, Dimkovski je na pitanje „Skopja1” rekao da se u ovom slučaju ne oseća krivim.

Na pitanje da li bi ponovo vozio Palča kao i ranije, dodao je: „Odvezao sam ga u bolnicu”. Dimkovski je vozio Palča na relaciji Beograd-Bugarska-Turska, pa se vratio u Makedoniju. Uhapšen je na granici.

Podsetimo, mala Vanja je oteta 27. novembra oko 7.20 ujutru kada je kretala u školu u Skoplju. Ona je savladana i vezana u ulazu zgrade. Istog dana je i ubijena, a njeno telo pronađeno je 3. decembra u ataru sela Brazda na obodu Skoplja. Nedaleko odatle pronađen je i spaljeni automobil kojim je oteta.

Istragom je ustanovljeno da je dete proživelo horor poslednjih sati svog život. Za njenu otmicu i ubistvo sumnjiči se pet osoba, među kojima je i njen otac. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading