U 60.GODINI POLOŽILA VOZAČKI! Majka Teodore Džehverović iznenadila sve: NIKAD NIJE KASNO ZA AUTO-ŠKOLU!

Autor:

Zabava

28.11.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džehva ne zna šta će od sreće.

U 60.GODINI POLOŽILA VOZAČKI! Majka Teodore Džehverović iznenadila sve: NIKAD NIJE KASNO ZA AUTO-ŠKOLU!

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATA Images

Gordana Goca Džehverović, majka Teodore Džehverović, postala je poznata kao neko ko se ne libi da radi i kao jako vredna domaćica. Tokom svog boravka u rijaliti programu "Zadruga", gledaoci su imali priliku da vide koliko je vredna i sposobna. Međutim, ono što je iznenadilo mnoge jeste njena odluka da u 60. godini života položi vozački ispit.

Republika

Foto: St/N. Pančić

Goca Džehverović

Naime, ona se na svom Instagram profilu ponosno pohvalila svojim uspehom, ističući da je položila vozački ispit i da će od sada samostalno moći da vozi, nezavisno od drugih.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Goca Džehverović

- Nikad nije kasno da se upiše auto škola! Položila sam - ponosno se pohvalila Goca na svom instagram profilu dok je izlazila iz auto škole, a hoće li je ćerka Teodora, inače popularna pevačica, počastiti novim, prvim automobilom, ostaje da vidimo - rekla je Goca snimajući se za Instagram.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Teodora Džehverović

Inače, ova njena odluka je inspiracija mnogima i pokazuje da godine nisu prepreka za ostvarenje novih ciljeva. Ostaje da vidimo da li će je ćerka Teodora počastiti novim automobilom, s obzirom na to da je postala vozačica.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading