UDAJE SE TEODORA DŽEHVEROVIĆ: Procurila PRIVATNA PREPISKA, pevačica staje na LUDI KAMEN - pojavile se fotke u VENČANICI! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.11.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džehva novom objavom oduševila svoje pratioce!

UDAJE SE TEODORA DŽEHVEROVIĆ: Procurila PRIVATNA PREPISKA, pevačica staje na LUDI KAMEN - pojavile se fotke u VENČANICI! (FOTO)

Foto: ATA Images, Shutterstock

Ljubavni život Teodore Džehverović uvek je bio tema za komentarisanje na društvenim mrežama. Nakon što je mlada pevačica neko vreme provela slobodna, povezivali su je sa mnogim imenima iz javnog sveta, pogotovo sportistima, a trenutno se najviše spekuliše da je u ljubavnoj vezi sa slovenačkim košarkašem, Maticom Rebecom

Naime, Matic je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram saopštio da je postao deo košarkaškog kluba Kazma, koji se nalazi u Kuvajtu. Međutim, izgleda da njih dvoje uspevaju da održe vezu na daljinu pošto je Teodora podelila sliku prelepog buketa crvenih ruža, uz koji je došla i poruka.

Međutim, to nije sve pevačica je danas svoje pratioce totalno zaprepastila kad je podelila slike, kako je sređena za venčanje, a na glavi je imala čak i veo. 

Da li su ovo generalna proba i pokazatelj da je Teodora spremna da stane na ludi kamen ili je u pitanju samo neke snimanje i slikanje, ostaje da ispratimo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading