TRENER TEODORE DŽEHVEROVIĆ OBMANJUJE LJUDE: Isplivali šok dokazi PREVARE, uzima pare i na Boga ne misli (FOTO)

Autor:

Zabava

28.11.2023

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prevarena klijentkinja otkrila kako ju je Miloš Premčević zavrnuo za novac!

TRENER TEODORE DŽEHVEROVIĆ OBMANJUJE LJUDE: Isplivali šok dokazi PREVARE, uzima pare i na Boga ne misli (FOTO)

Foto: instagram, ATA Images

Na TikToku pojavio se snimak u kojem je jedna devojka govorila o neprijatnom iskustvu koje je doživela sa trenerom Teodore Džehverović, Milošem Premčevićem. Naime, ona je sa njim bila u kontaktu kako bi dobila program za treniranje, a nakon što mu je poslala novac on joj se nije javljao. 

Ona je u video snimku otkrila detalje koji su zgrozili javnost, a klip je postao glavna meta za komentarisanje. 

- Početkom novembra sam mu posala poruku kako bi ga anagažovala za "onlajn" treninge, i odmah dobijam odgovor sa instrukcijama za plaćanje. Međutim, jako bitna stvar koja stoji na kraju poruke jeste da je rok izrade plana četiri dana. Odmah sam uplatila novac koji mu je istog trennutka legao na račun, ali ni petog dana ništa se nije desilo. Poslala sam mu poruku kako bih ga pitala da li će plan uskoro stići, misleći da je čovek možda zaboravio ili se moja poruka zagubila. Međutim, on je to samo video i nije odgovorio - govorila je ona. 

Pomenuta devojka takođe je podelila prepiske u kojima pokušava da ga kontaktira za trenige, nakon čega ju je kulirao kad je poslala novac. 

Nakon što je klip postao viralan odlučio je da se oglasi i Miloš i na svom TikTok profilu podelio snimak u kojem pokušava da se opravda zbog ne javljanja devojci koja mu je poslala novac.

- Nisam imao želju da odgovaram, ali vidim da ide viralno, pa imam potrebu da se obratim. Nisam video klip, nego mi je brat javio. Našao sam devojku, kontaktirao sam je i znam da je period od 4 dana kratak, ali se trudim da završim u roku, iako bih trebao da produžim - govorio je Miloš i objašjnavao kako je u velikoj gužvi i kako ne može da postigne da odgovri sve u datom momentu, pa dodao:

- Ja sam se javio i pokušao da oj objasnim, ponudio sam refundaciju novca i da dobije program. Ja razumem nju što jeljuta i što je postavila klip, a ona je rekla da ne želi pare, ali sam joj ja novac poslao jer nemam nameru da ukradem pare. Ne bih imao toliko zadovoljnih ljudi da pljačkam ljude.  Ona je rekla da će novac da uplati u humanirarne svrhe, a ja nisam želeo da ona ostane bez novca i svaka količina je vredna. Ja sam joj vratio novac i ponudio da uplatimo za neko dete, našao sam dete kome treba novac jer često dobijem poruke. Ja sam rekao da će dobiri program do kraja nedelje i hoće, a klip ide viralno na moju štetu. Ko razume da se ovakve stvari dešavaju, razume, ja sam ipak samo čovek, nisam robot. Izvinjavam ti se i nadam se da možeš da me razumeš - poručio je Miloš za sam kraj. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading