GORI STAN TEODORE DŽEHVEROVIĆ! Uznemirena pevačica u VRTLOGU DIMA. kuka na vas glas! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

24.11.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok scene u luksuznom stanu popularne pevačice!

GORI STAN TEODORE DŽEHVEROVIĆ! Uznemirena pevačica u VRTLOGU DIMA. kuka na vas glas! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uznemirena pevačica Teodora Džehverović obratila se svojim pratiocima na društvenim mrežama kako bi podelila nezgodu koja joj se desila u stanu.

Naime, Teodora je ispričala da je želela da ugreje tortilju i stavila je u rernu, ali je njenom nepažnjom tortilja potpuno izgorela, izazivajući požar. Uznemirena situacijom, Teodora je pokazala haos koji je nastao u stanu dok je opisivala trenutak kada je vatra počela.

- Ja se tresem, stavila sam tortilju da se greje i zaboravila skroz. Krenula je vatra, vi ne shvatate, ne mogu uopšte da vam snimim šta se dešava trenutno u kući. Crno, sve crno, dim - pričala je Teodora dok je pokazivala haos u stanu, ali da je srećom uspela da se izvuče bez povreda.

Podsećanja radi, Teodora Džehverović je pre nekoliko godina kupila stan u Beogradu za vrtoglavih 250.000 evra. Njena luksuzna nekretnina prostire se na oko 100 kvadrata i sadrži dve spavaće sobe, dva kupatila i prostranu terasu. Izvor blizak pevačici je tada otkrio da Teodora vredno radi na opremanju stana, međutim, sada je ovaj stan postao poprište nezgode sa požarom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Bice bolje

24.11.2023 18:29

LEPOTICE VISE PAMETI

Rade

25.11.2023 06:30

Nagli prelazak iz kolibe u de-lux stan je isto kao kad se preskoči srednja škola i upiše fakultet. 🙈🙉🔥🐔🤔😅😂😇🤣🤕🔥