POZNATO DA LI JE RANJENI UČENIK IZ ŽELEZNIKA ŽIVOTNO UGROŽEN! Najbolji drug ga izbo nožem - zajedno sedeli u klupi pre jezivog incidenta!

Autor:

Hronika

24.11.2023

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prati se stanje učenika M. O. (16) koga je, kako se sumnja, ubo nožem L. N. (17).

POZNATO DA LI JE RANJENI UČENIK IZ ŽELEZNIKA ŽIVOTNO UGROŽEN! Najbolji drug ga izbo nožem - zajedno sedeli u klupi pre jezivog incidenta!

Foto: ST/Dragan Kadić

Učenik Tehničke škole u beogradskom naselju Železnik M. O. (16), kojeg je juče, oko 8.16 časova, nožem izbo školski drug L. N. (17), i dalje je u Urgentnom centru u Beogradu i njegovo stanje je, kako se saznaje, stabilno.

Dečak je, inače, zadobio ubodnu ranu između plećke i bubrega, koju su lekari sanirali. On nije životno ugrožen, ali se njegovo stanje i dalje prati.

Dvojica tinejdžera, inače prijatelja iz školske klupe, izašla su sa nastave ispred školskog dvorišta da reše problem koji su imali.

Posvađali su se, a zatim i potukli. U tom sukobu L. N. je, kako se sumnja, izvukao nož, ubo druga i pobegao. Ubrzo je, međutim, uhapšen, a policija je pronašla krvav nož. Povređeni tinejdžer je zbrinut u bolnici.

Policija je brzo pronašla osumnjičenog i privela ga, a krvavi nož pronađen je na licu mesta. Više javno tužilaštvo u Beogradu - Odeljenje za maloletnike vodi istragu o slučaju, a saslušanje osumnjičenog, povređenog dečaka i eventualnih svedoka trebalo bi da pojasne pozadinu ovog incidenta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading