OVO JE MLADIĆ KOJI JE IZBO UČENIKA TEHNIČKE ŠKOLE U ŽELEZNIKU! Napadač ranio druga IZ KLUPE - zario sečivo dečaku ispod pazduha!

Autor:

Hronika

23.11.2023

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povređeni učenik je u stabilnom stanju.

OVO JE MLADIĆ KOJI JE IZBO UČENIKA TEHNIČKE ŠKOLE U ŽELEZNIKU! Napadač ranio druga IZ KLUPE - zario sečivo dečaku ispod pazduha!

Foto: ST/Dragan Kadić

Ispred Tehničke škole u Železniku jutros se dogodio incident u kojem je učenik M.O. (16) uboden nožem. Hitna pomoć je dobila poziv za pomoć i odmah zatražila asistenciju policije.

Kako je saopšteno, povređeni učenik je nožem ispod levog pazuha uboden oštrim predmetom od strane L.N. (17), koji je nakon toga pobegao sa lica mesta, ali je kasnije priveden. Srećom, povređeni učenik je u stabilnom stanju i trenutno se oporavlja.


Kako bi otkrili više detalja o ovom događaju, istraživački tim našeg portala je kontaktirao nadležne institucije, ali za sada nema zvanične izjave o motivima napada.

Ipak, prema nezvaničnim informacijama, mladić koji je izvršio napad je bio u sukobu sa povređenim učenikom.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading