DA LI ĆE ĐOKOVIĆ IGRATI ZA SRBIJU: Sve zavisi od dogovora, ali njegova nije poslednja

Autor:

Sport

23.11.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Viktor Troicki mora do 15 časova da odluči koga će poslati na teren.

DA LI ĆE ĐOKOVIĆ IGRATI ZA SRBIJU: Sve zavisi od dogovora, ali njegova nije poslednja

Foto: Tanjug

Teniska reprezentacija Srbije kreće po "salataru"! Izabranici Viktora Troickog od 16 časova udaraju na Veliku Britaniju u četvrtfinalu Dejvis kupa, a prva velika odluka koja čeka selektora je koga će postati na teren i protiv koga. Naime, Troicki ima na raspolaganju više opcija, a najveća nedoumica je da li će Novak Đoković na teren u Malagi.

Republika

Foto: Starsport

 

Nole će izgledno želeti da donese Srbiji "siguran bod" od dva potrebna da se prođe u polufinale, ali se sigurno razmišlja i o tome ko će krenuti po drugi, odnosno koji teniseri će čini ti dubl. Zato je pitanje da li će i kada će Đoković igrati. Osim njega, za Srbiju su na spisku Laslo Đere, Dušan Lajović, Miomir Kecmanović i Hamad Međedović, dok će za Britaniju igrati Kameron Nori, Džek Drejper, Lijam Brodi, Nil Skapski i Džo Salisburi.

Gledajući imena, jasno je da bi Srbija možda i bez Novaka nogla da pobedi Veliku Britaniju, s tim da će logično da on udari na njihovog najboljeg tenisera u ovom trenutku Norija. Konačnu odluku Troicki, verovatno u dogovoru sa Đokovićem i ostalim teniserima, mora da donese do 15 časova, odnosno sat vremena do početka meča prema rasporedu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading