EVO KAKO JE PRIČAO ALEKSIĆ: Hvalio SNS, a sad hvali Đilasa! MENJA PLOČU KAKO MU KAD ODGOVARA!

Autor:

Vesti

23.11.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav Aleksić, lider Narodnog pokreta Srbije svojevremeno je na sav glas hvalio Srpsku naprednu stranku.

EVO KAKO JE PRIČAO ALEKSIĆ: Hvalio SNS, a sad hvali Đilasa! MENJA PLOČU KAKO MU KAD ODGOVARA!

Foto: Tanjug

Miroslav Aleksić, lider Narodnog pokreta Srbije i koalicioni partner Draga Đilasa hvalio je svojevremeno Srpsku naprednu stranku na sav glas, dok danas, u pokušaju da se dočepa vlasti ide ruku pod ruku sa Draganom Đilasom, jer, kako se i kaže ,,što se mora, nije teško".

Kako je Aleksić promenio ploču, najbolje se može videti iz jednog od njegovih ranijih intervjua, kada je na sav glas hvalio Srpsku naprednu stranku.

 

 

- Mi možemo zastupati svoje mišljenje i svoje stavove, dotle dok ne usaglasimo jedan, kad ga usaglasimo svi stajemo iza njega i guramo kao opšti interes. To jeste način kako se prave rezultati i mislim da smo mi napravili dosta rezulatta u prethodnoj godini, te da oni koji žele da naprave razodr u vladajućoj koaliciji imaju samo jedan jedini interes, a to je njihov pre svega lični interes, da se vrate na vlast. Ja moram da kažem da ova vladajuća koalicijia danas u Trsteniku je najprirodnija, pre svega Ujedinjeni regioni Srbije su stranka koja je dobila ubedljivo najveće poverenje građana na prethodnim izborima, na lokalnim izborima u Trsteniku - naveo je Aleksić, a potom dodao:

- Srpska Napredna Stranka je stranka koja danas ima ubedljivo najveće poverenje građana na nivou Republike Srbije i najveći uticaj u vladi RS.  Socijalistička partija Srbije ima premijera i  takođe veliki uticaj u vladi RS i to je jedna potpuno prirodna stvar. Ja ne znam kojim argumentima sada neko smatra da bi trebao tu  da se vrati, da će Trstenik imati bolje rezultate ako se sada nešto dešava.

Aleksić je potom istakao da su Srbija i Trstenik ,,taoci lošeg izbornog sistema".

- Sve dotle dok je ovakav izborni sistem u Srbiji, mi ćemo biti svedoci da se tokom četvorogodišnjeg mandata, u gotovo svim gradovima i opštinama u Srbiji javljaju tenzije promene vlasti, komponovanja, prekomponovanja. Pa, evo, pogledajte u Aleksandrovcu su se u poslednjih godinu dana promenile četiri vlasti, gotovo da nema dana da se u jednom od gradova u Srbiji ne promeni vlast i to je jako loše stanje, to je jedan nestabilni način funkcionisanja, gde vi ne možete sprovesti jedan opšti interes, koji je u interesu građana, zbog političkih i ličnih interesa pojedinaca koji žele da ih ostvare - pričao je svojevremeno Aleksić.

Da ploču menja kako mu kad odgovara i više je nego jasno, a ovaj, samo jedan u nizu snimaka, to i potvrđuje. 

Foto: printskrin/TV Hepi

Sandra Božić

 

Sandra Božić, član predsedništva SNS komentarišući ovaj intervju Miroslava Aleksića istakla je da se on sada nalazi gde mu je i mesto.
- Jedino što se od tada promenilo jeste količina novca koju je Aleksić zgrnuo sa svojim tastom pljačkajući opštinu Trstenik. Aleksandar Vučić i SNS i dalje imaju ubedljivu podršku naroda, a ni danas, kao ni tada se ne bojimo da uperimo prste u one zbog kojih smo umalo bankrotirali kao država. Aleksić je svoje mesto našao okružen lažovima, ponavljačima, lopovima i prevarantima i tamo mu je mesto, što su građani potvrdili na izborima više puta - istakla je naša sagovornica.

 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (25)

Loading
Endor

23.11.2023 12:11

Aleksić je savršen primerak oportuniste koji jednon radi na vlasti, drugo u opoziciji.

zarko

23.11.2023 12:22

@Endor - Nista novo od Aleksica se ne moze ni ocekivati.

Masa

23.11.2023 12:12

Pa menja stavove kako mu odgovara.

popovic

23.11.2023 12:23

@Masa - Aleksic menja stavove kako vetar duva i kako njemu odgovara.