JOŠ JEDNA LAŽ OPOZICIJE: Aleksića pokopao profesor sa FPN: Radili smo istraživanje, nema fantomskih birača u Beogradu!

Autor:

Vesti

10.11.2023

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Profesor sa FPN srušio tezu opozicije

JOŠ JEDNA LAŽ OPOZICIJE: Aleksića pokopao profesor sa FPN: Radili smo istraživanje, nema fantomskih birača u Beogradu!

Foto: ST/N. MANDIĆ, Printscreen/https://twitter.com/LaziDetektor

Srušena je još jedna laž opozicije i to u medijima u vlasništvu tajkuna Dragana Šolaka, čiji se sadržaj bazira isključivo na pljuvanju vlasti i predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Naime, na televiziji Nova S bio je gost Dušan Vučićević sa Fakulteta političkih nauka koji je, komentarišući priču da se sada pred izbore ubrzano prijavljuju ljudi iz unutrašnjosti u Beograd, a koji bi glasali za SNS, poručio da su te priče i ranije postojale, ali da nisu tačne.

 

 

Na konstataciju novinarke da ako su tačne priče Miroslava Aleksića, lidera Narodnog pokreta Srbije, o prijavljivanju 500 lica dnevno u Beogradu, te da su to upozoravajuće cifre, Vučićević je odgovorio: 

Foto: ST/N. MANDIĆ

Predsednik Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić

- To su brojke koje navode opozicioni političari i ja mogu da im verujem na reč ili ne! Ja sam pre tri godine radio jednu analizu  kada su slične dileme postojale. Ako prijavljujete previše birača u nekoj opštini, onda u podacima koje dobijamo na kraju izbora od RIK-a o broju upisanih po biračkim mestima, bi morala da postoje velika odstupanja. Ta odstupanja nisu postojala. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (35)

Loading
Milena

10.11.2023 14:12

Fantomski biraci stanuju jedino u glavama opozicionara u ovom slucaju Aleksica! Niko normalan ovakvu glupost ne moze da izmisli!

mila

10.11.2023 15:08

OD OPOZICIJE SAMO SAME LAZI...

TINA

10.11.2023 15:09

STA DRUGO OD OPOZICIJE OCEKIVATI NEGO LAZI

Tasa

10.11.2023 15:14

Od opozicije se osim neistina nista drugo i ne moze ocekivati.