NAJBOLJI DRUG MU ZARIO NOŽ, BIO JE SAV KRVAV, A RUKAMA SE DRŽAO ZA STOMAK! Očevidac nije smeo da im priđe, opisao jezive detalje: "Jurio ga i psovao, sve dok nije izvadio NOŽ" (FOTO/VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očevidac je opisao jezivi trenutak kada je jedan od učenika izvadio nož nakon verbalnog sukoba i izbo drugog učenika.

NAJBOLJI DRUG MU ZARIO NOŽ, BIO JE SAV KRVAV, A RUKAMA SE DRŽAO ZA STOMAK! Očevidac nije smeo da im priđe, opisao jezive detalje: "Jurio ga i psovao, sve dok nije izvadio NOŽ" (FOTO/VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock

Jutros, oko 8.15, u Tehničkoj školi u Železniku dogodio se ozbiljan incident u kojem je šesnaestogodišnji učenik M.O. izboden nožem.

Iako se informacije prvobitno širile o mogućem napadu unutar školskih prostorija, iz škole tvrde da se incident desio izvan školskog kompleksa.

Prema informacijama, sukob između dvojice drugara, oba učenika drugog razreda Tehničke škole, eskalirao je ispred školskog dvorišta.

Očevidac je opisao jezivi trenutak kada je L.N (17) izvadio nož nakon verbalnog sukoba i izbo drugog učenika.

- Kada sam izašao iz škole, video sam njih dvojicu kako se svađaju. U jednom momentu, jedan od njih je počeo da beži, a ovaj ga je sustizao. Išao je prema njemu, psovao ga je i pretio. Ja sam prošao ispred, nisam hteo da se mešam, otkud znam šta imaju kod sebe i do čega će doći. Nije prvi put da dolazi do tuča uopšte. Ja sam malo odmakao dalje, u jednom trenutku sam se okrenu i video kako nastavnica priča sa napadnutim dečakom - ispičao nam je učenik ove škole, koji je ujedno i očevidac ovog nemilog događaja.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

 

Kako nam je dalje učenik ove škole ispričao, video je napadnutog dečaka kako obema rukama drži stomak.

- Držao se rukama za stomak, negde u predelu gde su pluća je uboden. Video sam da je krvav, ali kako sam posle čuo, nije ništa ozbiljno, ali svakako ima ranu od uboda, nije naivno - kaže učenik za portal Republika.rs.

Učenik prvog razreda ove srednje škole koji se našao u momentu kada je došlo do incidenta, kaže da su pravila veoma stroga u ovoj školi, pogotovo kada su u pitanju tuče, verovatno iz razloga što je često dolazilo do ovakvih sukoba, pokušavajući da ih saniraju pre nego što eskalira u nešto veće.

Međutim, ovog četvrtka je došlo do ipak ozbiljne situacije, iako na sreću, nema stradalih.

- Ja znam da su njih dvojica najbolji drugari, čudimo se šta je moglo da dovede do ovoga.

Dečak koji je izvršio napad je nakon incidenta pobegao s lica mesta, ali je brzo uhapšen od strane policije i trenutno se nalazi u policijskoj stanici. Policija intenzivno traga za oružjem koje je korišćeno u napadu.

 

Podsetimo, izbodeni mladić je odmah kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar.

Izgleda da je reč o nesporazumu među učenicima koji su inače bili dobri drugovi, ali motivi i okolnosti koje su dovele do ove ozbiljne situacije još uvek nisu jasni.

Povređeni učenik je prevezen u Urgentni centar kolima Hitne pomoći, a njegovo stanje za sada nije poznato. Policija nastavlja s istragom kako bi utvrdila sve okolnosti incidenta. Pratimo situaciju i donosimo dalje informacije čim budu dostupne.

Iz ove obrazovne ustanove rekli su nam da još uvek nema detaljnijih informacija koje mogu izneti u javnost, ali da direktor škole sarađuje sa policijom kako bi rasvetlili ovaj incident.

- Napad se dogodio u blizini škole, na nekih 100 metara i to pre početka nastave. Takođe, i povređeni i napadač su učenici naše škole. Povređeni učenik je sada u stabilnom stanju i to je sve što za sada od informacija možemo da iznesemo u javnost - rekli su iz škole.

Policija, u saradnji s Odeljenjem za maloletnike Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, radi na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti vezanih za ovaj događaj.

Podsetimo, iako je mladić pobegao nakon što je izbo drugara, brzom i efikasnom akcijom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu identifikovali su i uhapsili sedamnaestogodišnjeg mladića, koji se sumnjiči da je nožem povredio šesnaestogodišnjaka u neposrednoj blizini škole.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading