DŽEHVA JAVNO OTKRILA DA IMA DETE: Ovo niko nije znao, nastao HAOS na mrežama! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.12.2023

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora šokirala priznanjem svoje pratioce!

DŽEHVA JAVNO OTKRILA DA IMA DETE: Ovo niko nije znao, nastao HAOS na mrežama! (FOTO)

Foto: Instagram/teodoradzehverovic

Teodora Džehverović

Pevačica Teodora Džehverović važi za jednu od najpopularnijih među mlađom populacijom, a svojim aktivnim učešćem na društvenim mrežama često otkriva deliće svog života sa fanovima. Nedavno je objavila fotografiju koja je izazvala dosta pažnje, na kojoj je odgovarala na pitanja o sebi, podsećajući na vreme kada su se popunjavali leksikoni u osnovnoj školi.

Jedan od detalja koji je izazvao pometnju među fanovima bila je Teodorina tvrdnja da ima jedno dete, iako to nije istina. Kako bi razjasnila situaciju, Teodora je brzo reagovala naglašavajući da se samo šalila i da nema svoje dete, već da svoju bratanicu Doroteu voli kao svoje. Ovaj nesporazum izazvao je burne reakcije među pratiocima, ali je pevačica brzo reagovala.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Teodora Džehverović

Na pitanje o emotivnom statusu, Teodora je ostala suzdržana, ali nije negirala, ostavljajući prostora za različita tumačenja. Takođe, otkrila je nekoliko zanimljivih detalja o sebi, poput toga da ima fobiju od zmija, da joj je omiljena hrana burek, a omiljena boja crna. Takođe, otkrila je da je ljubitelj tetovaža, sa čak 23 tetovaže na svom telu.

Teodora vodi računa o svom fizičkom izgledu, te redovno vežba i trudi se da bude u top formi. Na pitanje o ishrani, otkrila je da trenutno posti i prilagođava se postu, izbegavajući brzu hranu i slatkiše. Takođe, istakla je da se oseća dobro zbog ishrane, naglasivši da joj je važno da ne jede samo zdravo radi izgleda, već i zbog osećaja blagostanja. Takođe, nedavno je saznala da je intolerantna na mleko, te je izbacila mlečne proizvode iz ishrane, primetivši pozitivne promene na svom licu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:


 

Komentari (0)

Loading