SVUDA POĐI, KUĆI DOĐI: Ne može bez crveno-belih - prethodnog leta je napustio srpsku prestonicu, a pauzu u prvenstvu je iskoristio da poseti nekadašnji klub! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.12.2023

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stara ljubav zaborava nema.

SVUDA POĐI, KUĆI DOĐI: Ne može bez crveno-belih - prethodnog leta je napustio srpsku prestonicu, a pauzu u prvenstvu je iskoristio da poseti nekadašnji klub! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Sinđelić

Iza fudbalera beogradskog Sinđelića je prilično neuspešna jesenje polusezona tokom koje su zahvaljujući trijumfu u poslednjem takmičarskom susretu protiv GSP Polet Dorćola rezultatom 3:1, uspeli da pobegnu iz opasne zone.

 

Crveno-beli sa stadiona u Ulici Vojislava Ilića zabeležili su svega četiri pobede, tri remija i osam poraza i sa ukupno 15 osvojenih bodova prvi deo takmaičarske 2023/24 godine okončali su na 11. poziciji.

Za sada iz kluba nema informacija kada je u pitanju angažovanje pojačanja u zimskom prelaznom roku, ali se na stadionu na Vračaru pojavilo dobro poznato lice.

Naime, crveno-bele je posetio njihov nekadašnji fudbaler Aleksandar Todorović koji je ostao upamćem po pogotku sa pola terena na stadionu Fudbalskog kluba Bežanija.

Povodom posete nekadašnjeg fudbalera, oglasili su se i iz redova Sinđelića:

- Danas nam je u goste došao naš bivši igrač Aleksandar Todorović. Proveli smo divne četiri godine sa Todorom, a letos ga je put odveo u Austriju, odnosno u Beč. U prostorijama kluba su ga dočekali generalni sekretar Marko Maksimović i direktor omladinske škole Miodrag Fišer.

 

Kada je reč o nastavku takmičarske sezone, ekipa Sinđelića će u prolećnoj premijeri dočekati sastav Rada sa Banjice u meču koji za obe ekipe može imati i presudan značaj kada je u pitanju borba za opstanak u beogradskoj grupi srpskoligaškog karavana.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading