NIKAD VRELIJA DŽEHVA: Grudi kipe, a preko njih samo trake - NIJE ZA ONE SA SLABIM SRCEM! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.12.2023

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica ponovo pozirala u vrelom izdanju!

NIKAD VRELIJA DŽEHVA: Grudi kipe, a preko njih samo trake - NIJE ZA ONE SA SLABIM SRCEM! (FOTO)

Foto: instagram.com/teodoradzehverovic

Teodora Džehverović

Teodora Džehverović, poznata pevačica mlađe generacije, već duže vreme privlači pažnju javnosti svojim izgledom i eksplicitnim fotografijama. Nedavno je na svom Instagram profilu objavila niz izazovnih fotografija u crnom kostimu. Ovakve objave redovno izazivaju opštu pometnju među fanovima i pratiocima, a Teodora očigledno uživa u privlačenju pažnje na ovakav način.

Teodora je pozirala u izazovnom korsetu, koji je preko grudi imao trake. Ovakav prizor sigurno napravi pometnju među njenim pratiocima i nikog ne može da ostavi ravnodušnog. 

Džejverovićeva nema problem da deli ovakav sadržaj, iako je zbog toga mnogi na društvenim mrežama osuđuju i kritikuju i smatraju da prevazilazi sve granice ukusa. Pevačica ipak ostaje pri svom prepoznatljiv stilu i ne dozvoljava da je tuđa mišljenja poremete u onome što voli da radi i u čemu se oseća dobro. 

Podsećamo, već duži vremenski period piše se o Teodorinoj vezi sa košarkašem Maticom Rebecom, a to je potvrdila njena majka Gordana u jednom razgovoru za medije. Matic je trenutno u Kuvajtu, gde igra košarku, a pevačica ga je posetila i nekoliko dana provela sa njim, a iako nije kačila zajedničke fotografije bilo je jasno da se kreću po istim lokacijama i da uživaju u trenutcima koje zajedno provode. Mnogi su pričali kako Teodorima veza sa košarkašem neće imati svetlu budućnost jer će biti na daljinu, ali izgleda da oni savršeno funkcionišu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading