TAKMIČENJA NEMA, ALI RADOVI SU TU: Agilna uprava Omladinca već pravi planove za sledeću sezonu!

Autor:

Sport

16.12.2023

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko zna zašto je ovosezonska odluka dobra za budućnost kluba..

TAKMIČENJA NEMA, ALI RADOVI SU TU: Agilna uprava Omladinca već pravi planove za sledeću sezonu!

Foto: FK Omladinac Kalinovac

Započeta je u Kalinovcu četvrta vezana sezona u Međuopštinskoj ligi Kolubara (grupa Istok), ali ista neće biti završena sa fudbalskim klubom Omladinac iz ovog mesta. 

Republika

Ekipa Omladinca nakon četiri odigrana kola u aktuelnom prvenstvu nije osvojila ni jedan bod, klub su takođe "pritisli" i drugi problemi, i doneta je odluka da se istupi iz takmičenja. Čelnim ljudima tima iz Kalinovca odluka sigurno nije bila laka, ali je nekada bolji potez doneti odluku, nego li iz nedelje u nedelju biti u sve većim problemima.

Trenutno je na zimska pauza za sve klubove u okviru nižih liga na teritoriji Srbije, u redovima Omladinca i pored toga što ovo za njih neće biti takmičarska godina, radi se na svim poljima. Uprava kluba radi na održavanju travnate podloge stadiona, a pored toga na tribinama su postavljena i sedišta. 

Pored radova na terenu agilna uprava se trudi i da održi igrački kadar na okupu, nakon istupanja iz lige isti je delimično raspušten, ali se radi i na angažovanju novih fudbalera. Cilj čelnih ljudi Omladinca je da tim bude sastavljen od mladđih igrača iz okruženja, već se pravi plan za ponovno takmičenje u sledećoj sezoni u kojoj će svi zajedno pokušati da se ekspreno vrate za početak u Međuopštinsku ligu.

Omladinac će sledeću takmičarsku godinu započeti u Opštinskoj ligi Ub, u kojoj je poslednji put bio u sezoni 19/20, i tada je stigao do šampionskog pehara i plasmana u viši rang takmičenja, u kojem je do ove godine proveo četiri vezane sezone.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading