NOVO-STARO LICE NA KLUPI KRALJA MILUTINA ULICE: Uprava kluba je rešila ekspresno pitanje trenera!

Autor:

Sport

16.12.2023

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro poznato ime stiže u Rojkovac.

NOVO-STARO LICE NA KLUPI KRALJA MILUTINA ULICE: Uprava kluba je rešila ekspresno pitanje trenera!

Foto: FK Rojkovac Obrenovac

Radno je u Rojkovcu iako je na snazi zimska pauza, nakon završetka jesenjeg dela prvenstva otvorena je nova tribina koja će dodatno poboljšati ugođaj na stadionu, a došlo je do određenih promena i u ekipi.

Republika

Aleksandar Stankovac nakon nešto malo više od godinu dana nije više trener Rojkovca, dogovoren je sporazumni raskid saradnje, klub i šef stručnog štaba su se rastali u prijateljskom tonu, i sigurno je da će i dalje biti pristuna obostrana podrška, ali na nekim novim zadacima.

Uprava kluba od tog trenutka bacila se na pregovore sa dostupnim trenerima, i u toku jučerašnjeg dana je stigla i zvanična potvrda novog šefa stručnog štaba. Na klupi Rojkovca stigao je Miroslav Mitrović, popularni "Mirtek" će ponovo voditi tim iz Obrenovca. 

Republika

Foto: FK Rojkovac Obrenovac

Povratak Mitrovića

Mitrović je već bio na klupi Rojkovca, tada je za nepune tri godine sa ekipom stigao do najvećih uspeha u klupskoj istoriji. Sa timom je stigao do plasmana na osmo mesto na tabeli sa 45 bodova, ali je tada ispao u opštinsku ligu, ali se nakon toga izborio i za ekspresan povratak bez ijednog poraza. Tada je tim iz Obrenovca bio najefikasniji, imao je najbolju gol razliku, a pored pehara, došlo je i otvaranje stadiona. 

Iz kluba su povodom povratka Mitrovića rekli:

- Dobro pamtimo rečenicu popularnog "Mirteka": "Ovo je najveći klub", i zato što ima viziju, zato što veruje u naš grb, rešili smo da mu ponovo ukažemo poverenje. Verujemo u njegovu pre svega strategiju, jer ko pamti, možda smo u svaku izlazili u sivim dresovima, ali svaku borbu Rojkovac je ulazio sa drugom taktikom, shodno terenu i protivniku, zato ne sumnjamo u njegovu posvećenost i jedva čekamo prozivku. 

Sada kada je pitanje trenera rešeno, uprava će se okrenuti jačanju igračkog kadra. Mitrovića čeka slična situacija kao i u prvom mandatu, otišao je na polusezoni sa 16 bodova, sada se vraća i čeka ga bodovni saldo na koti 17. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading