PROMENA NAKON GODINU DANA: Rezultati su bili solidni, ali je ipak dogovoren sporazumni raskid saradnje!

Autor:

Sport

13.12.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje se uskoro novo ime na klupi.

PROMENA NAKON GODINU DANA: Rezultati su bili solidni, ali je ipak dogovoren sporazumni raskid saradnje!

Foto: FK Rojkovac

Promena trenera

Mladi sportski kolektiv iz Obrenovca traži svoje mesto pod suncem, trenutno se fudbalski klub Rojkovac takmiči u Prvoj beogradskoj ligi (grupa B), gde je prošle godine završio na osmoj poziciji, a sličan učinak ima i u aktuelnom prvenstvu.

Republika

Sastav Rojkovca je nakon jesenjeg dela prvenstva sakupio 17 bodova, zabeležena su pet trijumfa, dva remija i šest poraza. Nalazi se ekipa trenutno na deobi osme pozicije u ligi, bližu su sredini tabele, nego zoni ispadanja, što bi se reklo, "mirna luka" pred prolećne izazove. 

Nakon kraja jesenjeg dela prvenstva, čelni ljudi Rojkovca organizovali su svečano otvaranje tribine na njihovom stadionu, tim povodom bio je prisutan veliki broj ljudi. U toku jučerašnjeg dana stigla je informacija da je došlo do promene na klupi.

Nakon nešto malo više od godinu dana (380 dana), uprava kluba dogoovrila je sporazumni raskid saradnje sa trenerom Aleksandrom Stankovcem. Popularni "Tuta" je plavo-bele predvodio na 26 utakmica, uspeo je da osvoji 35 bodova (17 u aktuelnom prvenstvu). Iz kluba su povodom ove odluke poručili:

Republika

Foto: FK Rojkovac

Stankovac je sada "bivši"

- FK Rojkovac se zahvaljuje našem sada već bratu na velikoj posvećenosti, zalaganju, odvojenom vremenu i naravno lekcijama koje smo kao i od njegovih prethodnika dobili. Naš klub ceni svakog ko je ikad stao uz nas, a kada je u pitanju Stankovac znamo da će i dalje stajati uz nas (kao i pre ovog angažamana), od proleća doduše na novoj tribini, ali bitno je da volimo i živimo Rojkovac, a to je Tuta nama i dokazao. Zato šefe, hvala ti za sve, želimo ti sve najbolje u nastavku karijere, pa se vidimo na tribini. Ime novog trenera ćemo objaviti uskoro. 

Dolazak novog trenera znači i da će se igrači kadar formirati po njegovoj volji, pa se mogu očekivati određene promene što se tiče fudalera koji će od proleća nositi dres Rojkovca.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading