ROJKOVAC NASTAVLJA DA RASTE: Ugođaj na stadionu će od danas biti za nivo bolji nego pre!

Autor:

Sport

03.12.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuju se i radovi na terenu uskoro.

ROJKOVAC NASTAVLJA DA RASTE: Ugođaj na stadionu će od danas biti za nivo bolji nego pre!

Foto: FK Rojkovac Obrenovac

Mladi sportski kolektiv iz Obrenovca osnovan je 2016. godine, u redovima Rojkovca se radi ozbiljno na svim nivoima, klub ima i mlađe selekcije, kao i školicu fudbala, što je još jedan pokazatelj da je sve na visokom nivou.

Republika

Satav Rojkovca će zimsku pauzu u Prvoj beogradskoj ligi (grupa B) provesti na deobi osmog mesta sa 17 osvojenih bodova. Učinak od pet trijumfa, dva remija i šest poraza trenutno je dovoljan za sredinu tabele, tokom celog jesenjeg dela igrači nisu uspevali da pronađu pravu formu, i to je jedan od razloga zašto su i rezultati bili promenjivi.

Igrači se trenutno nalaze na zimskoj pauzi, ali je danas ipak bilo dosta posetioca na terenu Rojkovca. Na stadionu "Car Dušan Silni" danas je svečano otvorena novopostavljena tribina, kapaciteta 400 mesta, koja će u budućnosti krasiti zapadni deo terena. Ovo je velika stvar kako za klub, tako i za celo naselje, nakon solidne rezultatske sezone, došlo je do napretka i na polju infrastrukture. 

Republika

Foto: FK Rojkovac Obrenovac

Lepa slika sa stadiona u Rojkovcu

Čelnici opštine i gradske vlasti danas su posetili najmlađe fudbalere Rojkovca, tom prilikom mališanima su uručeni vaučeri za kupovinu sportske opreme, a ujedno je i otvorena tribina. Brojna publika će od proleća imati priliku da dodatno uživa na stadionu, a pored toga će i roditelji imati bolji ugođaj prilikom praćenja svojih klinaca, kako na treninzima, tako i na turnirima, kojih će sigurno biti. 

Tribina je već "arhivirana", sada predstoje i radovi na terenu, nakon čega će se od starta prolećnog dela prvenstva opet zaigrati fudbal u ovom naselju, koje obično zna da ispoštuje svoj fudbalski klub, i u velikom broju publika prati utakmice Rojkovca.

BONUS VIDEO: 


 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading