VELIKI USPEH RGOTINE NAKON ČETIRI GODINA PAUZE: Remi protiv bivšeg zonaša iz Zaječara dovoljan za TOP 5 na tabeli! (VIDEO)

Autor:

Sport

03.12.2023

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaka čast za ceo sportski kolektiv domaćeg kluba.

VELIKI USPEH RGOTINE NAKON ČETIRI GODINA PAUZE: Remi protiv bivšeg zonaša iz Zaječara dovoljan za TOP 5 na tabeli! (VIDEO)

Foto: FK Rgotina

U okviru 15. kola Zaječarske okružne lige ekipa Rgotine ugostila je sastav OFK-a 019 iz Zaječara. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa četvrte pozicije, dok su gosti bili na deobi šeste pozicije u ligi.

Republika

Sastav Rgotine je u ovaj duel ušao sa maksimalnim učinkom pred svojim navijačima, dok je ekipa OFK-a najbolji "gost" u ligi, tj. najviše bodova od svih klubova u prvenstvu su uspeli da osvoje na strani.

Domaći tim je od prvog minuta krenuli silovito, u poslednje vreme beleže dosta dobre rezultate, pa su hteli da i polusezonu završe trijumfom. Imali su igru i šanse fudbaleri u belim dresovima, ali istu nisu uspeli da pretvore u gol, pa je stigla kazna na drugoj strani.

Kapiten gostiju, Nenad Janković je direktno iz slobodnog udarca doneo prednost OFK-u 019, igrao se 25. minut. Pokušali su domaći da stignu do izjednačenja do odlaska na odmor, ali im to nije pošlo za nogom.

 

 

Furiozan start drugog poluvremena od strane domaćeg tima rezultirao je golom posle samo dva minuta igre, Uroš Jeremić savladao je golmana Ranđelovića, 1:1. Odlično su igrali u tim trenucima fudbaleri Rgotine, i propustili su tri kolosalne šanse pred golom rivala, i dalje je remi na snazi.

Mogao je meč da ode na obe strane u toku poslednjih pola sata igre, gosti su u 77. minutu ostali sa deset fudbalera u polju, ali to nije dovelo do neke specijalne promene u igri. "Iks" je na kraju ostao i nakon poslednjeg sudijskog zvižduka glavnog sudije Jovana Jonića.

Rgotina - OFK 019 (Zaječar) 1:1 (0:1)

Rgotina: Radenković, Vojinović, Milenković (od 46' Stančić), Tasev (od 60' Jocić), A. Cokić, Piljević, Aleksić, B. Cokić (od 70' Minić), Stanković (od 86' Velmir), Jeremić, Stojanović

OFK 019: Ranđelović, Todorović, Nikolić, Milosavljević, Jovanović, Milojević, Janković, M. Dimitrijević, Bućin, B. Dimitrijević (od 83' Stevanović), Stanojević (od 73' Marinković) 

Nakon ovog remija ekipa Rgotine će zimsku pauzu provesti na petom mestu u ligi, dok su gosti trenutno na osmom mestu, ali uz meč manje u odnosu na ostale timove u prvenstvu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading