PROMENA TERENA JE PRIJALA PRVOM PARTIZANU: Trijumf nad fenjerašem na tabeli ima poseban značaj za sve članove kluba!

Autor:

Sport

03.12.2023

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična partija domaćeg sastava.

PROMENA TERENA JE PRIJALA PRVOM PARTIZANU: Trijumf nad fenjerašem na tabeli ima poseban značaj za sve članove kluba!

Foto: FK Prvi partizan Užice

U okviru 15. kola Zlatiborske okružne lige ekipa Prvog partizan (Užice) ugostila je sastav Glumača, domaći tim je u ovaj meč ušao sa desete pozicije, dok su gosti bili na poslednjem mestu u ligi.

Republika

Zbog stanja terena Prvog partizana, utakmica je odigrana na stadionu sportskog centra "Krčagovo", prohladno nedeljeno popodne uticalo je na broj navijača na meču. 

Promena terena je izgleda odlično uticala na domaći sastav, već posle pet minuta igre stižu do prednosti. Sokić dodaje loptu do Rajičića, koji je nesebično ostavlja Đurđu Bunčiću, čiji udarac sa ivice kaznenog prostora završava u mrežu golmana Filipovića, 1:0. 

Nisu se gosti predali nakon primljenog gola, napali su rivala, i na isteku 12. minuta dobili su penal. Kovačević je nespretno reagovao u svom kaznenom prostoru, ali je na njegovu sreću udarac Despotovića završio van okvira gola. 

Ostatak prvog dela meča prolazi u velikoj borbi uglavnom na sredini terena, sa par prilika na obe strane. Da domaći tim mirnije ode na odmor pobrinuo se Aleksandar Sokić, koji je na asistenciju Jankovića sproveo loptu u mrežu, 2:0 nakon prvog poluvremena. 

Nisu se opustili domaći na startu drugog poluvremena, nije ih ni omela mećava koja je u jednom trenutku krenula. Nakon par ofanzivnih prilika Prvog partizana, došlo je do nove promene rezultata. Na isteku 60. minuta Radojičić ponovo u ulozi asistenta, rezervista Nikola Nikolić u prvom kontaktu po ulasku u igru postiže gol za 3:0. 

Par minuta kasnije nova promena rezultata, opet lopta u mreži golmana gostiju, Filipovića. Nikola Stamatović je svoj solo-prodor završio odličnim udarcem, koji nije uspeo da zaustavi protivnički čuvar mreže, 4:0 u 69. minutu. Gotovo u sledećem napadu Bunčić svojim drugim golom postavlja konačnih 5:0. 

Prvi partizan (Užice) - Glumač 5:0 (2:0)

Prvi partizan: Đurić, Stamatović, Kovačević, Knežević, Delić, Vukotić, Poledica, Janković (od 59' Nikolić), Sokić (od 59' A. Bunčić), Radojičić, Đ. Bunčić

Glumač: Filipović, Babić, Milovanović, Drobnjak, Novaković, Čolić, Despotović, I. Đokić, Milčanović (od 46' Milovanović), Gordić, N. Đokić

Domaći tim je ovu pobedu posvetio supruzi saigrača, Ljilji Lazić, i fudbaleru Aleksandru Čoliću, koji imaju zdravstvene probleme, i poruka iz Prvog partizana jeste da ih čekaju, i da im žele da se što pre oporave. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading