JEDNA OD BOLJIH PARTIJA PROŠLOGODIŠNJEG ZONAŠA: Sastav Aranđelovca je prišao lideru na samo dva boda zaostatka! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

03.12.2023

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Trnave pružili su solidnu igru, ali su gosti bili uspešniji u završnici.

JEDNA OD BOLJIH PARTIJA PROŠLOGODIŠNJEG ZONAŠA: Sastav Aranđelovca je prišao lideru na samo dva boda zaostatka! (FOTO GALERIJA)

Foto: OFK Aranđelovac 1979

Odložena utakmica Šumadijske okružne lige odigrana je danas na stadionu "Čika Dača" u Kragujevcu, gde je ekipa Trnave iz Donje Trnave ugostila sastav OFK Aranđelovca 1979. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa četvrte pozicije, dok su gosti bili na drugom mestu u ligi.

Republika

Odlična utakmica odigrana je na stadionu superligaša, na tribinama je bilo oko 200 navijača. Igrači oba tima su nešto opreznije ušli u utakmicu, gosti su zapretili preko Veličkovića, ali je mreža golmana Stepanovića ostala mirna. Ekipa Trnave je imala dve dobre prilike za vođstvo, ali je i čuvar mreže na drugoj strani, Jovetić bio na visini zadatka. 

Na isteku 44. minuta Krunić je probio po strani, ušao je u 16 metara Trnave, gde biva oboren i sudija pokazuje na penal. Siguran realizator najstrožije kazne u korist Aranđelovca bio je Stefan Veličković, 1:0 za goste.

Za vreme pauze izvršene su izmene na obe strane, u redovima domaćina dve, i jedna manje u redovima gostujućeg tima. Promenili su taktiku u redovima OFK Aranđelovca, prednost je bila na njihovoj strani, i nisu morali da jure po terenu.

Na isteku 56. minuta Jovan Krstić pokazuje svoj kvalitet, niže čak pet protivničkih fudbalera, izlazi sam ispred golmana Stepanovića, i postiže gol za 2:0. 

Nakon dva gola prednosti gosti su prepustili loptu rivalu, opredelili su se za nešto defanzivniji pristup, ali sa dosta odgovornosti i mirnoće. Domaći su imali loptu u svojim nogama, ali nisu uspeli da stvore izglednu priliku za promenu rezultata.

Bilo je izmena na obe strane, menjao se tempo igre, ali su mreže ostale mirne, ceo plen je otišao put Aranđelovca. 

Trnava (Donja Trnava) - OFK Aranđelovac 1979 0:2 (0:1)

Trnava: Stepanović, Matić (od 79' Radovanović), Glišić, Petrović, Adamović (od 60' Milenović), Dimitrijević (od 60' Virijević), Rilak (od 46' S. Petrović), L. Petrović, Mirčetić (od 46' Đorđević), Vasojević, Tadić

OFK Aranđelovac: Jovetić, Lalović (od 83' Kulundžić), Milivojević, Drndarević, Borikić, Krstić, Veličković, Jovanović (od 46' Ilić), Simonović, Krunić (od 70' Dabić), Perić (od 79' Ranković) 

Ovim trijumfom gosti će zimsku pauzu provesti na samo dva boda zaostatak za liderom, ekipom Šumadije iz Toponice.  

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading