"ZEKE" SPREMNE ZA TRKU: Kapiten Belovuković poručuje - "Vreme je da uradimo nešto veliko za naše selo"!

Autor:

Sport

13.12.2023

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vodiće se velika bitka za priliku da se klub plasira u viši rang.

"ZEKE" SPREMNE ZA TRKU: Kapiten Belovuković poručuje - "Vreme je da uradimo nešto veliko za naše selo"!

Foto: OFK Zeka Buljubaša

U Ravnju se već dve godine igra fudbal koji je "dovoljan" za plasman u sam vrh tabele, ista situacija je i u aktuelnom prvenstvu gde je ekipa OFK Zeka Buljubaša nakon prvog dela šampionata pozicionirana odmah iza lidera.

Republika

Učinak od devet trijumfa, dva remija i isto toliko poraza dovoljan je za 29 bodova, pet manje u odnosu na jesenjeg prvaka i prošlogodišnjeg člana Sremske lige zabeležili su fudbaleri Zeke. Jako dobre partije pružio je tim iz Ravnja tokom prvih 13 utakmica u novoj sezoni, po broju postignutih golova nalaze se na prvom mestu sa 38 pogodaka, dok imaju i drugi najbolji napad u ligi koji je kapitulirao u 15 situacija.

Povodom prvog dela šampionata, i daljih planova, za naš portal komentar je dao kapiten Zeke, Marko Belovuković:

- Posle završene jesenje sezone u kojoj smo napokon uspeli da budemo konkurentni sa ekipama iz vrha, završili smo polusezonu na jako dobrom drugom mestu. Pred nama je zaslužena pauza u kojoj će naša ekipa dodatno da se pojača, svi željno očekujemo pripreme i nastavak sezone gde ćemo na proleće uz jaku konkurenciju, pre svega mislim na Borac iz Martinaca, a i našeg pratioca Srem iz Sremske Rače, pokušati da se domognemo ako ne prvog mesta, onda barem drugog koji vodi u baraž. Na čelu sa šefom stručnog štaba Radmilom Budečevićem i svojim saigračima mislim da smo zaslužili da konačno uradimo nešto više za klub i naše selo, a to je konačno ulazak u viši rang, Sremsku ligu.

Što se tiče dosadašnjih aktivnosti po pitanju igračkog kadra Zeke, isti je ojačan dolaskom iskusnog golmana, Dragoslava Čupića i mladog i perspektivnog štopera, Mladena Ilića. Do početka priprema očekuje se da uprava dogovori pojačanja u svim linijama tima, ambicije su velike za proleće, pa se samim tim i traže fudbaleri koji će doneti dodanti kvalitet.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading