OSTALO JE JOŠ 90 MINUTA FUDBALA: Kladionica je rekla svoje - AdmiralBet odredio favorite!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.12.2023

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U četvrtak 14. decembra biće spuštena zavesa na jesenji deo drugog stepena srpskog klupskog fudbala.

OSTALO JE JOŠ 90 MINUTA FUDBALA: Kladionica je rekla svoje - AdmiralBet odredio favorite!

Foto: Republika

Većina prvoligaških ekipa okončala je prvi deo šampionata u okviru Prve lige Srbije, ali će konačni plasman na tabeli biti poznat tek u četvrtak oko 18 časova kada će se po poslednji put u jesenjem delu šampionata čuti sudijska pištaljka.

 

Na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu i velelepnom sportskom objektu u Leskovcu, odigraće se dve poslednje prvenstvene utakmice u kojima če Mladost GAT dočekati Smederevo 1924, dok će se u "srpskom Mančesteru", u direktnoj borbi za drugu poziciju sastati ekipe GFK Dubočice iz Leskovca i Inđije Toyo Tires.

U "srpskoj Atini" će se sastati dve ekipe koje u poslednje vreme ne beleže očekivane rezultate na zelenom tepihu. Domaćinu je trijumf neophodan kako bi sačuvao kakve, takve šanse u borbi za opstanak u prvoligaškom karavanu, dok ekipa Smedereva 1924 želi da prekine seriju loših izdanja i da pobedom izbori plasman na tabeli koji bi im tokom proleća garantovao borbu za plasman u elitni rang srpskog klupskog fudbala.

Foto: FK Smederevo1924

Na "Karađorđu" se očekuje velika borba

 

- Prva liga Srbije, 17. kolo:

Mladost GAT (Novi Sad) - Smederevo 1924 (Smederevo)

Stadion: "Karađorđe", Novi Sad

Datum: Četvrtak, 14. decembar

Početak: 13 časova

Sa druge strane, u Leskovcu na Gradskom stadionu "Dubočica", duel između leskovačkog prvoligaša i sastava iz Inđije će direktno odlučiti o ekipi koja će nastavak sezone dočakati sa mesta koje direktno vodi naredne sezone na megdane Crvenoj zvezdi, Partizanu, TSC-u, Čukaričkom, Vojvodini,...

Foto: GFK Dubočica

Leskovčani su favoriti na Gradskom stadionu "Dubočica"

 

- Prva liga Srbije, 17. kolo:

GFK Dubočica (Leskovac) - Inđija Toyo Tires (Inđija)

Stadion: Gradski stadion "Dubočica", Leskovac

Datum: Četvrtak, 14. decembar

Početak: 16 časova

Ulaz na stadion je slobodan

Interesantno je napomenuti da je kladionica AdmiralBet iznela i kvote za predstojeća dva susreta kojima su može se reći i određeni favoriti.

Foto: Admiralbet.rs

AdmiralBet je odredio favorite u poslednje dve prvenstvene utakmice

 

U meču u Novom Sadu domaća ekipa je blagi favorit. Pobeda Mladosti GAT se tretira kvotom 2.62, dok se uspeh Smederevaca kotira sa 2.65. Svi oni koji u ovom meču računaju na podelu bodova, imaće priliku da navedeno potvrde kvotom 3.00.

Sa druge strane u Leskovcu je favorit domaći sastav GFK Dubočice (2.28). Remi je najrealniji ishod sa kvotom 3.00, dok se pobeda Inđije Toyo Tires tretira kvotom 3.20.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading