SUPERLIGA SRBIJE: Vojvodina bolja u Nišu; Napredak IZNENADIO Mladost u dubokoj nadoknadi!

Autor:

Sport

16.12.2023

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas će se odigrati četiri meča u okviru 19. kola Superlige Srbije.

SUPERLIGA SRBIJE: Vojvodina bolja u Nišu; Napredak IZNENADIO Mladost u dubokoj nadoknadi!

Foto: Starsport

Fudbaleri Vojvodine pobedili su kao gosti niški Radnički rezultatom jedan prema nula u meču 19. kola Superlige Srbije.

Vojvođani su na gostujućem terenu uspeli da ostvare pobedu i tako ne dozvole Radničkom da uđe u niz skalpova favorizovanih ekipa. Podsetimo, Nišlije su u prošlom kolu pobedile na svom stadionu Partizan rezultatom 2:1.

Strelac gola za pobedu "lala" bio je Mateus Indio u 49. minutu, posle dodavanja Andrije Radulovića. Vojvodina je pobedom skočila na peto mesto sa 28 bodova, dok je Radnički pretposlednji sa 16.

"Voša" će sledeći duel igrati sa Voždovcem u gostima, a Radničkom na megan u Niš dolazi Železničar iz Pančeva. 

Foto: Starsport

Fudbaleri Vojvodine

Napredak iz Kruševca je u Lučanima savladao Mladost rezultatom 2:1. "Čarapani" su u poveli golom Lazara Zličića u 25. minutu, a asistent je bio Uroš Ljubomirac. Kad je Patrik Frajdej dao gol u prvom minutu nadoknade delovalo je da je sačuvao domaće poraza. Ipak, pred sam kraj susreta, osam minuta nakon što je regularni tok istekao, Napredak je stigao po pobede autogolom Ivana Miloševića.

Mladost je sada na deobi sedmog mesta sa Voždovcem. Obe ekipe imaju po 25 bodova iz 19 kola. U sledećoj rundi Mladost će gostovati Čukaričkom u Beogradu. Kruševljani su 11. sa 20 poena, a naredni meč igraju protiv TSC u gostima.

 

 

Danas su na programu još dve utakmice Superlige Srbije. Crvena zvezda počela je utakmicu sa Spartakom u 16.00 časova, a u poslednjem okršaju dana sastaće se Partizan i Radnički 1923. 

 

Standings provided by Sofascore

 

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading