RADNIČKI DESETKOVAN NA PARTIZAN! Đorđević OTKRIO na koga sve ne računa!

Autor:

Sport

10.12.2023

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nišlije u ponedeljak dočekuju Partizan na "Čairu".

RADNIČKI DESETKOVAN NA PARTIZAN! Đorđević OTKRIO na koga sve ne računa!

Foto: FK Vojvodina

Loš početak sezone za fudbalere Radničkog, učinio je da će Nišlije protiv lidera iz Humske morati da traže bodove spasa.

Klub s "Čaira" je najpre porazima upao u nezavidnu situaciju i nalazi se na pretposlednjem 15. mestu superligaške tabele, dok je u međuvremenu usledila i eliminacija iz Kupa Srbije.

Izabranici Slavoljuba Đorđevića ubedljivo su poraženi na Marakani od branioca trofeja Crvene zvezde (0:5), čime su završili učešće u najmasovnijem srpskom takmičenju.

Republika

Foto: Starsport

Trener Radničkog Slavoljub Đorđević

Pred dolazak Duljajevog tima, Radnički će biti oslabljen i u meču protiv Partizana. Trener Nišlija i nekadašnji prvotimac Zvezde neće moći da računa na nekolicinu standardnih prvotimaca.

- Rosić je bio prehlađen četiri dana, zato nije ni branio protiv Zvezde. Ivelja i Frej imaju povrede palca koje su neugodne, Vlajkovića muči išijadikus. Haraju virusi, nadam se da ćemo ostati zdravi i na broju do ponedeljka - rekao je šef struke Radničkog, Slavoljub Đorđević.

Pretposlednja utakmica 18. kola Superlige Srbije između Radničkog i Partizana igra se u ponedeljak od 16 časova na "Čairu". Ovu rundu zaključuju Vojvodina i Napredak, koji se sastaju od 18 sati na "Karađorđu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading