DULJAJU PAO KAMEN SA SRCA! Evo zašto je PONOSAN na igrače Partizana!

Autor:

Sport

07.12.2023

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli posle penal serije prošli u četvrtfinale Kupa Srbije.

DULJAJU PAO KAMEN SA SRCA! Evo zašto je PONOSAN na igrače Partizana!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana plasirali su se među osam najboljih ekipa u Kupu Srbije, pošto su posle  izvođenja jedanaesteraca bili bolji od Grafičara ukupnim rezultatom 6:5 (1:1, 0:0).

Velike muke prošli su crno-beli, koji su tokom regularnog dela imali priliku da reše meč u svoju korist, ali ih je neefikasnost u završnici koštala da duel učine dramatičnim.

Trener lidera Superlige Srbije Igor Duljaj izneo je pohvale na račun prvoligaša, o kojima je imao samo najlepše reči.

Foto: Starsport

 

- Iskren da budem očekivao sam da će biti ovakva utakmica. Znao sam da će protivnik biti motivisan. Oni su danas igrali maksimalno odgovorno. To je izuzetno mlada ekipa, koja je imala želju da se pokaže i dokaže. Predviđam za dosta igrača iz protivničke ekipe lepu budućnost. Ponosan sam na ekipu - rekao je Duljaj i nastavio:

- Mnogo je teško igrati svaku utakmicu na pobedu, posebno ako je ona unapred dobijena. Cilj je ostvaren. Ono što može da bude za pohvalu jeste to što je publika videla mladog igrača Jovanovića koji je postigao gol. Tako da, idemo dalje, utakmica je već zaboravljena. Kao uvek, na kraju da se zahvalim publici i navijačima koji su došli po ovom hladnom vremenu da podrže igrače - istakao je Duljaj za TV Arena sport.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Leon

08.12.2023 12:42

Duljaj sem želje nema ništa. Prosečna ekipa. U klubu se ništa ne menja. Svi ćute. Zašto? Omladinski pogon nikad lošiji!!! Baždar je promašaj decenije!!! Nit lošiji fudbalet nit više šansi da se progura. Strašno.