OVO ZANIMA SVE GROBARE! Duljaj o TRILER pobedi i koliko je OZBILJNA povreda Markovića!

Autor:

Sport

02.12.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli savladali Vojvodinu u neizvesnoj završnici.

OVO ZANIMA SVE GROBARE! Duljaj o TRILER pobedi i koliko je OZBILJNA povreda Markovića!

Foto: Starsport

Igor Duljaj

Fudbaleri Partizana pobedili su Novosađane rezultatom 3:1 u meču 17. kola Superlige Srbije. Vođstvo timu iz Humske doneo je Frenk Kanute kome je to bio "prvenac" u crno-belom dresu, dok je pobedu doneo Zahid, a potvrdio Mateus Saldanja golom iz penala u samom finišu meča.

Svoje viđenje utakmice dao je i šef struke lidera, Igor Duljaj:

- Bila je odlična utakmica od strane oba tima. Protivnik je igrao organizovano u odbrani. Popović je odličan trener. Mnogo ga poštujem. Čestit i pošten čovek. Moram da pohvalim igrače. Mnogo je teško kad ti neko nametne da moraš sve da pobediš. Stavljamo ovo u arhivu. Pokazali smo karkater i posle primljenog gola. Čestitam Vojvodini i želim puno uspeha. Hvala navijačima na fantastičnoj podršci. Bez njih ništa od ovoga ne bi bilo - rekao je trener crno-belih i nastavio u istom tonu:

Republika

Foto: Starsport

Svetozar Marković

- Rekao sam igračima da ne mora ništa. Samo moraju da daju sve od sebe. Samo to je važno. Kako treniramo tako igramo i kako igramo tako treniramo. Nedostaju nam važni igrači, ali idemo dalje. Ovo je sad već arhiva, sledeći je Grafičar.

Tokom zagravanja se iznenada povredio Svetozar Marković, pa je na njegovo mesto “uskočio” Siniša Saničanin.

- Nema panike. Saničanin je vredno radio i zaslužio mesto u postavi. Bog ga je nagradio. Odigrao je sjajno. Nadam se da Sveta Marković nije ozbiljno povređen - istakao je Igor Duljaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading