O OVIM KOMŠIJAMA SVI PRIČAJU: Zbog onoga što prenose preko prozora niko ne može da se NAČUDI, sve dok devojka nije izvadila OVO (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

07.12.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa momkom koji živi do nje sve uredno deli.

O OVIM KOMŠIJAMA SVI PRIČAJU: Zbog onoga što prenose preko prozora niko ne može da se NAČUDI, sve dok devojka nije izvadila OVO (FOTO/VIDEO)

Foto: Instagram video/ gulsumyavuz_

Gulsum Javuz devojka koja dolazi iz Turske pokazala je da prijateljstvo ne poznaje granice. Ona je sa momkom koji živi do nje komšinica i žive u stanu koji je jedan pored drugog. Oni često preko prozora dele hranu i sve drugo što je potrebno. Da li su prijatelji ili među njima postoji nešto više nije objašnjeno u videu, ali mnogi navijaju da postanu par.

Naime, ona je pokazala da komšija i ona sve dele preko prozora. Ne, nisu u pitanju neke sitnice, već oni prenose sve što mogu da uhvate jednom ruku, čak i kada je reč o težim stvarima.

Zapravo, od supe sa sve tanjirom ispod, alata za popravku kuće, tanjira sa palačinkama i drugom hranom jedno drugom redovno daju preko prozora. Očigledno, oni se međusobno uveseljavaju jer svaki put kada se muškarac pojavi na prozoru primećujemo osmeh koji ni ne pokušava da sakrije.

Foto: Instagram video/ gulsumyavuz_

Devojka deli sa komšijom hranu preko prozora

Oni se trude jedno oko drugog, a to se i vidi u priloženom videu. U nekim momentima prema gestikulaciji vidimo da su u isto vreme izašli na prozor da daju jedno drugom hranu, zbog čega su posebno bili srećni.

Ipak, ovaj video ja naterao ljude da komentarišu, te su se najviše pitali zašto jednostavno ne bi ušli kroz vrata.

"Jednostavno uklonite taj zid", "Ko je očekivao da nešto ispadne?", "Moja anksioznost mi nikada ne bi dozvolila da ovo ovako prenosim", "Zašto vas dvoje još uvek niste u braku?", "Bravo za komšije", "Ovo je prelepo", pisali su oduševljeni ljudi na mrežama.

Inače, ovaj video je prikupio skoro 50 miliona pregleda i čak skoro dva miliona sviđanja.

Da li vi ovako delite hranu sa komšijama?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading