BRINETA JE POZIRALA KAO NAJLEPŠI ANĐEO: Onda je otkriven donji deo fotografije koji će vas ZALEDITI - niko ne može da dođe sebi OD ŠOKA! (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

05.12.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveće iznenađenje do sada.

BRINETA JE POZIRALA KAO NAJLEPŠI ANĐEO: Onda je otkriven donji deo fotografije koji će vas ZALEDITI - niko ne može da dođe sebi OD ŠOKA! (FOTO)

Foto: instagram/printscreen/graciebon

Latinaomerička manekenka plus sajz veličine Grasia Bon je uticajna osoba na društvenim mrežama i Instagram zvezda. Ona je rođena i živi u Panami. Ona je jedna od novijih modela koja je u kratkom roku postala popularna na mrežama. Njene video snimke pogledalo je po nekoliko miliona ljudi, a prati je više od četiri miliona na društvenoj mreži Instagram.

Ona danas radi za vrhunske marke odeće i ambasador je jednog bitnog brenda. Visoka je 165 cm, a obim bokova joj je čak 138 cm. Ima dugu kosu i ogromnu zadnjicu po kojoj je prepoznatljiva. Mnogi tvrde da je njen fizički izgled posledica plastične operacije, ali zapravo, ona je podelila svoju fotografiju gde je pokazala transformacija pre i posle. Vidi se da je u jedom periodu života imala problema sa viškom kilograma. Na prvoj fotografiji ima 21, a na drugoj 25 godina. Grasia tvrdi da je zavolela svoje telo tokom četiri godine "putovanja" odnosno transformacije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GRACIE BON (@graciebon)

Onda je krenula da trenira i iz teretane redovno objavljuje svoje video snimke.

Foto: instagram/printscreen/graciebon

Plus sajz manekenka Grasia

Da li je zaista ovakvu liniju dobila vežbanjem, nije otkrila, a za sada nije priznala da je drugačije. Negativni komentari na račun njenog fizičkog izgleda ne prestaju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GRACIE BON (@graciebon)

"Ne znam zašto se te žene ponašaju kao da vežbaju, a NE .. Sve što rade je vraćanje lekaru", "Kako se zove ova bolest?", "Ovo je strašno", "Ja nemam komentar na ovo", pisali su zgroženo, ali bilo je i onih koij su se oduševili kompletno njenom zadnjicom i fizičkim izgledom, te tvrde da je "neodoljiva" i "da je se ne mogu zasititi".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading