ISTETOVIRALA JE ANANAS NA RUCI, A ONDA JE SAZNALA KOJE SKRIVENO ZNAČENJE TO IMA: Sada je u gadnom "problemu" (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

24.11.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prekasno je saznala šta to stvarno znači.

ISTETOVIRALA JE ANANAS NA RUCI, A ONDA JE SAZNALA KOJE SKRIVENO ZNAČENJE TO IMA: Sada je u gadnom "problemu" (FOTO/VIDEO)

Foto: TikTok/b_brittanylewin

Britani Levin je odlučila da se istetovira prošle godine. Nije ni naslutila da će njena priča imati ovakav kraj, zato dobro se raspitajte pre nego što se upustite u tetoviranje, a da se niste dovoljno zanimali za ono ono što crtate. Prošle godine, ona se pohvalila novom tetovažom na ruci - ananasom. Međutim, nakon nekog vremena, saznala je šokantnu istinu o simbolici ovog voća.

Signal među svingerima

Naime, ispostavilo se da "obrnuti" ananas, odnosno njegova slika koju je istetovirala, predstavlja tajni signal među svingerima. Ovaj simbol se koristi za prepoznavanje drugih svingera u javnosti, a istovremeno je i poziv za "druženje". Britani je bila užasnuta kada je saznala ovo skriveno značenje, a o tome su je obavestili kako prijateljica, tako i pojedini korisnici društvenih mreža.

Foto: TikTok/b_brittanylewin

Devojka otkriva šta znači tetovaža ananasa


Reakcije i šale

Nakon što je Britani podelila koliko je šokirana ovim otkrićem, ljudi su počeli da se šale u komentarima. Jedna osoba je čak napisala: "Uvek sam mislio da ste vaš partner i vi skloni ekstremnim stvarima. Tužan sam što zapravo niste znali."

Od tada, ona je aktivna na društvenim mrežama, najviše na TikTok - u i često deli svoju svakodnevnicu. Ovaj peh učinio je popularnom, jer su o njoj pisali mnogobrojnim mediji, a jednom prilikom time se i pohvalila na mrežama.

@b_brittanylewin I've made a mistake besties.... 🤦‍♀️🤣🙃 #fyp #foryoupage #fail #pineapple #pineappletattoo #ohno ♬ Oh No - Kreepa

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading