LUNA ĐOGANI SE VRAĆA MUZIČKIM VODAMA: Marko će joj biti menadžer, ima veliki plan sa Anabelom i Gagijem!

Autor:

Zabava

24.11.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlučila da nastavi gde je stala, već bira nove pesme!

LUNA ĐOGANI SE VRAĆA MUZIČKIM VODAMA: Marko će joj biti menadžer, ima veliki plan sa Anabelom i Gagijem!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Luna i Marko

Nakon drugog porađaja Luna Đogani rešila je da se vrati muzici koja je njena velika ljubav. Muć Marko Miljković će joj biti menadžer, a pesme već uveliko bira. 

- Luna sad ozbiljno shvata šta je čeka. U potrazi je za pesmama koje idu uz nju, a to uošte nije lak posao. Ona već odavno ima jednu pesmu snimljenu i prepremljenu, ali želi da ima više materijala. Njen plan je bio da se nakon porođaja sa Miom vrati muzici i nastavi tamo gde je stala, ali se nije sve poklopilo, pa je došlo i drugo dete. Sada je spremna, uveliko radi na svom fizičkom izgledu, vodi računa o ishrani, neguje se i priprema za nove pobede. Marko joj je velika podrška i on će biti njen menadžer, jer ne želi da joj tamo neko pljačka i uzima velike procente kad mogu zajednoo da zarade - govori izvor za Svet, pa nastavlja:

Republika

Foto: youtube.com/Sikter Tube

Luna Đogani i Marko Miljković

- Marko je snalažljiv i poznaje mnogo ljudi, a Luna voli scenu, sada je mnogo stabilnija i sigurnija u sebe, pa oboje veruju u uspeh. Prošli put kada je odlučila da snima pesme i nastupa nije imala mnogo samopouzdanja, svaki negativan komentar bi je uzdrmao, ali ona je sazrela i želi da ispuni svoje snove. Sada je ne zanima ko će šta reći jer kad vidi ko sve danas peva i zarađuje od muzike, zašto ne bi mogla ona? Ima u planu da uradi neki duet sa Anabelom,a Gagi će biti zadužen za koreografiju. Svi su je podržali i hrabre je, što njoj mnogo znači. Veruje da će do leta uspeti da uradi sve što je naumila - kaže za Svet izvor blizak Luni. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading