ANABELA BESNA NA LUNU I MARKA: Miljkovićeva odluka napravila nove PROBLEME!

Autor:

Zabava

26.10.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko ne želi ni da čuje da njihove ćerke čuva dadilja.

ANABELA BESNA NA LUNU I MARKA: Miljkovićeva odluka napravila nove PROBLEME!

Foto: Printskrin/RTV PINK, Republika.rs, Youtube.com printscreen

Luna Đogani nedavno se porodila po drugi put i na svet donela ćerku Lanu koju je starija Mija lepo prihvatila. Kako prenosi Star, mlada mama obožava da radi sve sama kad su njena deca u pitanju, ali isto tako ima i obaveze mimo njih, pa često zna da zove Anabelu da njoj i Marku uskoči u pomoć i da pričuva decu dok oni završe sve što imaju van kuće. 

Republika

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Luna, Marko i Anabela

Ono što je Anabelu naljutilo jeste ćerkina odluka da ne angažuje dadilju koja će joj pomoći u čuvanju ćerki jer se Marko ne slaže sa tim da se njihovom decom bave nepoznate žene. Luna je to prihvatila i najsigurnija je kad joj njena mama priskoči u pomoć. 

Međutim, Anabela koja obožava da bude sa svojim unukama ipak smatra da treba da imaju dadilju kao što je ona imala za svoje ćerke jer jer ona ne može da im uvek pomaže zbog svojih obaveza. 

- Anabela je Luni dok je još bila trudna sa Lanom skrenula pažmnju da će joj u nekom periodu trebati žena koja će da joj čuva decu, ali joj je tada ćerka objasnila da je sa Markom pričala o tome i da je on rekao da to ne dolazi u obzir. Njegovo objašnjenje je da ne veruje u potpunosti ženama koje ne poznaje i da nije siguran da mu bilo ko čuva decu. Iako je Luna pokušala da mu objasni da su nju i njene sestre takođe čuvale dadilje i da nikad nije bio problem, on je kategorički to odobio. Anabela je nedavno rekla Luni da ne razume ni nju,m ni Marka i baš se ljuti što imaju takav stav. Naglasila je ćerki da ona oboažava da bude sa unukama, ali da ma i ona obaveze i da neće moći svaki pit da uskoči - govori za Star izvor blizak Anabeli. 

Republika

Foto: e-stock/M.RODIĆ, prntscreen

Luna, Marko i Anabela

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading