OVO JE ISTINA O ODNOSU MARKA I ANABELE: Miljković sve obelodanio, nada se Luninom povratku na ESTRADNU SCENU!

Autor:

Zabava

09.10.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković dao odgovor na sva pitanja koja interesuju njegove pratioce.

OVO JE ISTINA O ODNOSU MARKA I ANABELE: Miljković sve obelodanio, nada se Luninom povratku na ESTRADNU SCENU!

Foto: ATA Images

Luna Đogani juće je napustila porodilište sa ćerkom Lanom, a njen suprugo Marko Miljković došao je po nju i zajedno su otišli u porodični dom. 

Marko je danas u razgovoru za domaći medij otkrio kako je protekao prvi susret Lane i ćerke Mije, govorio o odnosu sa Anabelom ali i otkrio ko mu je najviše nedostajao u ovim najsrećnijim životnim trenutcima.

Malopre sam ostavio Lanu u Mijinom naručju, ona je oduševljena, ne da nikome da je pipne, sve ide kroz neku priču, da i mi moramo da je uzimamo, malo je naporno. Mora da se privikne, da bude svesnija cele priče. Ono što se dešavalo u našem stanu je prava bajka, ne znam kako to da opišem, to je prava emocija, nešto najlepše u životu. Nisam se pribojavao da neće tako biti, Mija je dete satkano od ljubavi, mi smo ucrtali u nju da sve oko sebe voli, pripremali smo je za Lanin dolazak, kad god smo je pominjali ona je sve pričala u superlativu, ljubila mami stomak, predivna je bila. Jedva je čekala da dođe, nije htela da spava, napravila je pozitivan haos - rekao je Marko na samom početku razgovora.

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Marko Miljković i Luna Đogani

- Voleo bih da ja njih mogu maksimalno da ih razmazim, koliko je to moguće, videćemo. Presrećan sam što su sve curice oko mene. Nemam ništa protiv da sledeće dete bude dečak. Ja bih pustio Bogu da odluči kog pola će biti moje sledeće dete, ako ga bude, polako otom potom. Ako bude i treća ćerkica, neću da se bunim - govorio je Miljković. 

Marko je otkrio da je sa Anabelom spustio loptu i da sad imaju korktan odnos. 

- Mi imamo korektan odnos zbog Lune i zbog svega, pričamo i dogovaramo se, pomaže nam dosta i hvala joj na tome. Ne bih da se vraćam u prošlost, šta je bilo bilo je, idemo u budućnost, oboje se pridržavamo toga - poručio je kratko Marko.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ST/Nemanja Pančić

Marko Miljković i Anabela Atijas

On je takođe otkrio da mu je mnogo falila majka, da sa njim podeli sreću. 

Falila mi je moja majka da vidi sve, da doživi sve, ali ja verujem da je ona videla i doživela sve, verujem da nas gleda i da nas čuva. Siguran sam da bi bila preponosna na sve - rekao je on.

On je taođe otkrio da li postoji mogućnost da se Luna vrati na estradnu scenu. 

- Na Luni je da li želi da se vrati pevanju, ja kad gledam njene spotove ja se oduševim. Ja bih voleo da snimi, pevačima nije nimalo lako. Ni Luni nije bilo lako kad je punila klubove, nije se pronašla u tome. Luna blista u spotovima, pleni lepotom, voleo bi da snimi još nekoliko spotova ako ništa drugo - zaključio je za Blic Marko Miljković.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Marko Miljković i Luna Đogani

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading