"PORODILA BIH SE JOŠ DESET PUTA" Luna prvi put pred kamerama nakon izlaska iz BOLNICE, smislila ime za SINA!

Autor:

Zabava

15.10.2023

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani priznala kako je njena prva ćerka prihvatila drugu naslednicu, pa otkrila kad planira prošienje porodice!

"PORODILA BIH SE JOŠ DESET PUTA" Luna prvi put pred kamerama nakon izlaska iz BOLNICE, smislila ime za SINA!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Luna Đogani

Pobednica "Zadruge 2" Luna Đogani se nedavno porodila i na svet donela drugu ćerku, kojoj su Marko Miljković i ona dali ime Lana. Luna se danas našla prvi pud pred kamerama uživo nakon izlaska iz bolnice, te otkrila kako se oseća.

- Odlično se osećam, kako i izgleda. Drugi put, sve si naučio, sve znaš, ništa mi teško ne pada. Naoštrila sam se i spremila za drugo dete. Dovoljno spavam. Za mene je sve ovo sasvim normalno. Uživam u ulozi majke. Taj osećaj kad rodiš, ponovila bih još 10 puta - rekla je Luna.

- Mia je toliko puna ljubavi, prelepo je prihvatila sestru, što mi je drago, imala sam strah. Dosta je posesivna, voli da je u centru pažnje, ali je super prihvatila. I previše je voli. Pokušavamo da joj objasnimo da ne može baš sve da radi sa njom. Tu je, i peva joj, menja pelene... Lana se još uvek ne žali, ne smeta joj to Mijino. Čula sam priče da deca teško prihvate kad dođe drugo dete. Ako gledamo tako, Mia je zaista odlično prihvatila bebu. Svi su presrećni. Marko i ja smo timski onako, žongliramo sa dve bebe. Jako je važna podrška i pomoć, sve je u najboljem redu - dodala je Đoganijeva, pa otkrila kako se osećala u bolnici  pre porođaja:

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Luna Đogani

- Prošli put sam imala cimerku, drugaricu iz osnovne škole. Ovaj put sam htela da budem sama, da budem u apartmanu, bio mi je potreban mir. Izabrala sam apartman zbog poseta, dolazili su svi moji dragi. Super mi je bilo u "Narodnom frontu". Lepo mi je u bolnici, spavala sam, jela, odmorila - ispričala je Luna.

- Kod kuće sve super funkcioniše, samo da tako i ostane. Što se tiče trećeg deteta, ne planiramo, Bog je taj koji odlučuje. Želim da budem neko vreme u normalnom stanju, da budem ona mama sa dvoje dece, da se skockam, doteram. Sad imam neku motivaciju, već sam krenula da radim na sebi. Na režimu sam. Ako bude trebalo da bude treće dete, da sačekamo nekih 5, 6 godina... Najlakše je napraviti dete, to nije problem, hvala Bogu dragom da to kod nas nije problem. Još jedan dečak, što da ne, neki Luka, Luka nam je ime za dečaka - otkrila je pobednica "Zadruge 2".

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Luna Đogani

- Da li bi ti usvojila dete? - pitao ju je reporter.

- Nisam razmišljala o tome, to je ogromno, treba da imaš i uslove. Kad ovako razmislim, ako bih imala uslove, ako bi se poklopila sa partnerom, kad bih mogla, pomogla bih svima, a ne samo jednom detetu. Svoj deci koja nisu imala sreću. Ja sam i veliki ljubitelj životinja, usvojila bih i decu i životinje, da svi živimo u velikoj kući - odgovorila je Luna.

- Mama i tata su odlepili za Lanom. Lana malo vuče na moju stranu, na Đogani stranu, drago mi je zbog toga. To im je onako bilo još slađe, tata kad je video, rekao je: "Jao, ona će izgleda da liči na dedu". Mia je isti tata i prelepa je, ali nek Lana malo bude na Đoganije - ispričala je Đoganijeva u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Luna Đogani

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading