DA LI PREPOZNAJETE POBEDNICU ZADRUGE? Slike ostavljaju bez teksta, jedan detalj nikome ne može da PROMAKNE! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.10.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako je Luna Đogani izgledala kad je bila mala.

DA LI PREPOZNAJETE POBEDNICU ZADRUGE? Slike ostavljaju bez teksta, jedan detalj nikome ne može da PROMAKNE! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Luna Đogani već godinama unazad nalazi se u medijima, zbog poznatih roditelja Gagija Đoganija i Anabele Atijas, a najveću pažnju  privukla je tokom učešća u rijalitiju "Zadruga", gde je bila i pobednica u drugoj sezoni. 

Nakon što je izašla kao pobednica izbacila je nekoliko pesama i uplovila je u muzičke vode, ali nakon nekog vremena posvetila se porodičnom životu. Ona je par puta delila slike na svom profilu kad je bila mala, a sve je najviše oduševila kad peva sa mikrofonom u rukama.

Ona se udala za Marka Miljkovića, sa kojim je ljubav otpočela tokom druge sezone rijalitija "Zadruga", iako mnogi nisu verovali u njihovu ljubav oni su ipak opstali. Luna i Marko imaju dve ćerke Miju i Lanu, a Luna je pre samo nekoliko dana izašla iz porodilišta gde ju je po nju došao Marko. 

Podsećamo, Marko je nedavno otkrio da je sa Anabelom spustio loptu i da sad imaju korktan odnos. 

Mi imamo korektan odnos zbog Lune i zbog svega, pričamo i dogovaramo se, pomaže nam dosta i hvala joj na tome. Ne bih da se vraćam u prošlost, šta je bilo bilo je, idemo u budućnost, oboje se pridržavamo toga - poručio je kratko Marko.

Republika

Foto: ATA Images

Anabela, Luna i Marko

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading