VEČERAS STAVITE SO ISPOD KREVETA: Spavaćete SPOKOJNO i rešiti OVAJ problem koji mnoge muči!

Autor: M.O.

Lifestyle

12.10.2023

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako ne možete mirno da spavate i teško dišete, pokušajte ovo!

VEČERAS STAVITE SO ISPOD KREVETA: Spavaćete SPOKOJNO i rešiti OVAJ problem koji mnoge muči!

Foto: Shutterstock

Međutim, u jesen i zimi, usled nedostatka cirkulacije vazduha i visoke vlažnosti, mogu se pojaviti problemi s buđi. Kako biste sprečili njen nastanak, posebno na teško dostupnim mestima poput prostora ispod kreveta, korisno je postaviti posudu s malo soli.

Takođe, na prozorsku dasku možete staviti šolju ili tanjir, jer so deluje kao odličan apsorber vlage.

Bitno je napomenuti da prisustvo buđi može ozbiljno ugroziti zdravlje. Osim što iritira gornje disajne puteve i predstavlja poseban problem za alergičare, buđ može prouzrokovati glavobolje i negativno uticati na opšte blagostanje. Očuvanje higijene u spavaćoj sobi ne samo da doprinosi udobnosti, već i čuva vaše zdravlje, prenosi "The spruce".

Bitno je da ako imate neki zdravstveni problem, i ne možete mirno da spavate zbog problema sa disanjem, obavezno se obratite lekaru.

Republika

Foto: Unsplash/Spacejoy

Feng šui saveti za miran san

 

Feng šui saveti kako da spavaću sobu pretvorimo u oazu mira.

Buka i loš miris

Nećete imati miran san ako je vaša soba glasnija nego sam centar grada, a još manje ćete se opustiti ako se oseća mirs vlage ili neka druga neprijatna aroma. Da biste rešili prvi problem, investirajte u bolju izolaciju, dok je za mirs dovoljno da pred spavanje upalite neku aromatičnu sveću, i sve će biti u redu.

Previše stvari ispod kreveta

Iako je prostor ispod kreveta odlično mesto za odlaganje suvišnih stvari, isto može emitovati vrlo lošu energiju.

Razmislite o svemu što vam se nalazi ispod kreveta. Da li vam baš sve to treba? Obično se tu nalazi mnoštvo stvari koje nikada ne koristimo i za koje ne znamo gde da ih stavimo. Najbolje rešenje u ovom slučaju je da ih donirate ili poklonite. Videćete da je taj osećaj oslobađanja neprocenjiv!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading