FILIP IZREŠETAN ZBOG OVOGA? Novi detalji filmske pucnjave u Subotici, TRAGEDIJA!

Autor:

Hronika

15.10.2023

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni novi detalji ubistva Filipa Zeljkovića (21) iz Subotice.

FILIP IZREŠETAN ZBOG OVOGA? Novi detalji filmske pucnjave u Subotici, TRAGEDIJA!

Foto: shutterstock, drustvene mreze

Filip Zeljković

Sinoć je u Subotici došlo do obračuna dve grupe mladića, u kom je nastradao Filip Zeljković (21). Tragedija se dogodila na benzinskoj pumpi, na Segendinskom putu, odmah iza ponoći. Kako je policija stanica na nekoliko stotina metara od mesta obračuna, policija je reagovala odmah, ali je nesrećni mladić preminuo na putu do subotičke bolnice.

Filip je završio srednju školu za fiziotrapeuta, a policija je potvrdila da je ubijen vatrenim oružjem.

Kako se navodi, sukob je počeo na benzinskoj pumpi između dve grupe momaka, sukobila su se četiri mladića, a onda je došlo i do fizičkog obračuna. Nakon tuče su seli u dva automobila i krenuli ka centru Subotice, kada su mladići iz jednog automobila zapucali vatrenim oružjem na mladiće u drugom vozilu.

Republika

Foto: Društvene mreže

Filip Zeljković, ubijeni mladić

Filip je bio na suvozačevom mestu, a kako se nezvanično saznaje, pogođen je u automobilu u kom je bio i njegov brat (18).

Policija je blokirala deo puta gde se dogodio vatreni obračun, a posle uviđaja je privedeno i više osoba koje se dovode u vezu sa ovim slučajem. Uviđaj je završen na mestu obračuna, ali je saslušanje nastavljeno u policijskoj stanici u Subotici i još je u toku.

- Tužno je to za roditelje ubijenog mladića. Pretpostavljamo da će policija uhapsiti tog koji je pucao i oduzeo život momku. Strašno mi je da čujem da dvadesetogodišnjaci nose pištolje kada izlaze u grad. Tragično je to za porodicu - rekao je Subotičanin za Kurir.

Motiv sukoba još nije poznat, ali se pretpostavlja da su u pitanju nerasčišćeni računi između dve grupe mladića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading