MLADIĆ KOJI JE UBIJEN U SUBOTICI JE BIVŠI VATERPOLISTA: Filipovi napadači u bekstvu - Kamere snimile jeziv zločin!

Autor:

Hronika

15.10.2023

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip je završio srednju školu za fizioteraputa, a do pre tri godine je igrao vaterpolo za klub "Spartak-Prozivke" iz Subotice.

MLADIĆ KOJI JE UBIJEN U SUBOTICI JE BIVŠI VATERPOLISTA: Filipovi napadači u bekstvu - Kamere snimile jeziv zločin!

Foto: RINA, Društvene mreže

Filip Zeljković (21) iz Subotice brutalno je ubijen sinoć u pucnjavi na jednoj benzinskoj pumpi nakon svare grupice mladića.

Ubistvo se dogodilo pola sata iza ponoći nakon što su se mladići prvo posvađali, a nakon toga je usledio fizički sukob koji je kasnije eskalirao u zločin.

- Navodno, ubijeni mladić je bio u društvu prijatelja i svog mlađeg brata (18). Do vatrenog obračuna došlo je kada su krenuli sa pumpe. Naime, jedna grupa momaka je iz automobila filmski pucala u pravcu kola u kojima je bila žrtva, koja je u tom trenutku sedela na mestu suvozača dok je njegov brat sedeo na zadnjem sedištu - navodi izvor i dodaje:

- Sukob je bio izmeru četvorice mladića, dvojice među kojima je bio žrtva i druge dvojice koja su kasnije pucala. Sve se dogodilo u sekundi, iz tog automobbila u pokretu počela je rafalna paljba. Za sada nije poznato da li je samo jedan mladić pucao ili je u pitanju više lica - navodi izvor iz istrage i dodaje da policija intezivno radi na otkrivanju identiteta i hapšenju napadača.

Republika

Foto: Društvene mreže, RINA

 

Kako saznajemo, Filip je završio srednju školu za fizioteraputa, a do pre tri godine je igrao vaterpolo za klub "Spartak-Prozivke" iz Subotice, sa kojim je osvajao brojne medalje.

Uviđaj je trajao satima, a inspektori su pored nađenih čaura navodno, uzeli i snimke sa nadzornih kamera benzinske pumpe i okolnih ulica i objekata koji se nalaze u blizini, kao bi uspeli da lociraju rutu napadača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading