UBICA IZ PARAĆINA PREKLAO VRAT SUPRUZI DOK JE SPAVALA: Oglasilo se Tužilaštvo u Jagodini!

Autor:

Hronika

14.10.2023

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

L.K. preminula je na licu mesta.

UBICA IZ PARAĆINA PREKLAO VRAT SUPRUZI DOK JE SPAVALA: Oglasilo se Tužilaštvo u Jagodini!

Foto: shutterstock

Nož

Više javno tužilaštvo u Jagodini odredilo je zadržavanje osumnjičenom Miladinu L. (73) iz Paraćina, zbog krivičnog dela teškog ubistva.

Kako se navodi u saopštenju, on je u Paraćinu, u toku noći, u svojoj porodičnoj kući, iskoristivši situaciju dok je njegova supruga, sada već pokojna L. K. spavala, uzeo kuhinjski nož i oštećenoj prerezao vrat.

Nesrećnoj ženi tom prilikom naneo je smrtonosne povrede od kojih je oštećena preminula na licu mesta.

Podsetimo, danas u toku dana saznalo se za ovaj jezivi zločin, nakon čega su se za medije oglasile njihove komšije. Kako saznajemo, ovaj bračni par je živeo sam.

Imaju sina i unuku koja živi nedaleko od njih. Lepo su živeli, on je bio pametan i duhovit, a ona divna žena.. Pravila je najbolje kolače u celoj ulici. Zgranuti smo ovim što se dogodilo - pričaju poznanici bračnog para vidno potreseni.

Oni tvrde da je posle zločina njihova snaja, odnosno sinovljeva žena, otišla do kuće te da je u licu bila bleda.

Samo nam je kratko odgovorila: "Ništa sada nemojte da me pitate." Verujem da su i oni šokirani i da ne mogu da veruju šta ih je snašlo - pričaju komšije.

Oni navode da jedino loše što mogu da kažu za Miladina jeste da je bio često nervozan.

Uprkos tome nismo mogli da zaključimo da je u stanju da ubije svoju ženu koju smo mislili da voli i sa kojima živi decenijama unazad - ispričali su nam oni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading