FILIP IZ SUBOTICE UBIJEN ZBOG MLAĐEG BRATA? Postoji mogućnost da je ovo UZROK PUCNJAVE!

Autor:

Hronika

15.10.2023

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do zločina je došlo pola sata nakon ponoći.

FILIP IZ SUBOTICE UBIJEN ZBOG MLAĐEG BRATA? Postoji mogućnost da je ovo UZROK PUCNJAVE!

Foto: Printscreen

Mladić Filip Z. (21) ubijen je u pucnjavi koja se dogodila kod Subotice kada su na automobil kojim je, navodno upravljao njegov brat, pucali još uvek nepoznati napadači. Motiv ovog zločina mogao bi da bude sukob njegovog mlađeg brata sa drugim osobama.

Kako smo nezvanično sazanali Filipov mlađi brat se ranije potukao sa nekim momcima. 

Tuča se navodno dogodila na benzinskoj pumpi. Potom je Filip, kako se sumnja otišao da rešava problem. Pretpostavlja se da je nekog pretukao te su ih iz te baned sačekali i zapucali na njih. Pretpostavlja se da je to bio motiv sukoba i pucnjave, ali tačan razlog biće utvrđen kada policija i tužilaštvo završe istragu - rekao je izvor upoznat sa slučajem.

Kako je Informer ranije izveštavao pucnjava se dogodila sinoć pola sata nakon ponoći na putu Subotica - Palić, nedaleko od benzinske pumpe na Segedinskom putu.

Pucnjavi je prethodila svađa na pumpi u kojoj su se, navodno dvojica muškaraca među kojima je ubijeni muškarac sukobili sa drugom dvojicom koji su bili u drugom vozilu. Došlo je i do tuče... Nakon toga oba vozila su produžila put da bi nedaleko odatle na raskrsnici došlo do pucnjave. Tom prilikom upucan je mladić F.Z. koji je bio na mestu suvozača u automobilu kojim je upravljao njegov brat - rekao je izvor Informera i dodao:

Prema dosadašnjim informacijama dvojica napadača sa kojima su se braća sukobila, nakon što su ispalili više metaka pobegli su i za njima policija intezivno traga - rekao je naš sagovornik. 

U policiji u Subotici potvrdili su za Informer da je jedan mladić ubijen u pucnjavi koja se dogodila nedaleko od pomenute benzinske pumpe. 

Ubistvu je prethodila svađa, policija je obavila uviđaj. Preuzeti su snimci sa kamera i intezivno se radi na otkrivanju identiteta i hapšenju napadača. Obavešteno je Više javno tužilaštvo u Subotici koje rukovodi istragom. U međuvremenu privedeno je više osoba sa kojima policija obavlja razgovore - rečeno nam je u Policijskoj upravi u Subotici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading