JEZIVO! UBIJEN PRED BRATOM U KOLIMA: Ovo su najnoviji detalji zločina u SUBOTICI!

Autor:

Hronika

15.10.2023

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pucnjava se dogodila sinoć pola sata nakon ponoći.

JEZIVO! UBIJEN PRED BRATOM U KOLIMA: Ovo su najnoviji detalji zločina u SUBOTICI!

Foto: ST/Petar Divac/N. MANDIĆ

Polciija i Hitna pomoć

Mladić F.Z. (21) iz Subotice ubijen je u pucnjavi koja se dogodila kod Subotice kada je u njega pucao muškarac iz pištolja. Kako nezvanično saznajemo ubijeni mladić bio je na mestu suvozača u automobilu kojim je upravljao njegov brat!

Pucnjava se dogodila sinoć pola sata nakon ponoći na putu Subotica – Palić, nedaleko od benzinske pumpe na Segedinskom putu.

Pucnjavi je prethodila svađa na pumpi u kojoj su se, navodno dvojica muškaraca među kojima je ubijeni mladić sukobili sa drugom dvojicom koji su bili u drugom vozilu. Došlo je i do tuče... Nakon toga oba vozila su produžila put da bi nedaleko odatle na raskrsnici došlo do pucnjave. Tom prilikom upucan je mladić F. Z. koji je bio na mestu suvozača u automobilu kojim je upravljao njegov brat - rekao je izvor i dodao:

Prema dosadašnjim informacijama dvojica napadača sa kojima su se braća sukobila, nakon što su ispalili više metaka pobegli su i za njima policija intezivno traga.

U policiji u Subotici potvrdili su da je jedan mladić ubijen u pucnjavi koja se dogodila nedaleko od pomenute benzinske pumpe. 

- Ubistvu je prethodila svađa, policija je obavila uviđaj. Preuzeti su snimci sa kamera i intezivno se radi na otkrivanju identiteta i hapšenju napadača. Obavešteno je Više javno tužilaštvo u Subotici koje rukovodi istragom. U međuvremenu privedeno je više osoba sa kojima policija obavlja razgovore - rečeno je u Policijskoj upravi u Subotici.

Motiv sukoba, kasnije i ubistva biće poznat po zvaršetku istrage koja je u toku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
mita

15.10.2023 10:36

kolumbija.Dizite kazne nemojte da stimulisete